reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

pogaduchy marcóweczek 2012

Kobitki za dużo o tych porodach myslicie - stąd TAKIE sny :-D

o wódce z cukrem pierwsze słyszę, ale o pojeniu woda po gotowaniu maku to słyszłam - a jakie dzieci po tym grzeczniutkie kiedys były :cool2:

reklama
Mini ja się pod tetrówkami piszę (choć zapewne nie w 100%) :-p;-)

Ależ mi się zgagulec włączył - tęskniłam normalnie już ostatnio za nim.
Idę zrobić coś pożytecznego - może nad choinką się zmiłuję?

Mata jakoś sobie nasz babusie musiały radzić , i w domu rodziły i luteiny nie było ani bujaczów i wózków .... to się nam poprzewracało w głowach od tych nowości :-D:-D:-D

Inamorate nie wiem czy Cię to pocieszy ale ja do dziś nie lubie niemowlaków - dla swojego zrobiłam wyjątek :-) ,
Zdecydowanie wolę mojego zbuntowanego trzylatka niż płaczącego niemowlaka :baffled:

Villandra ja też tetrówkowa będę :-D A masz coś do tetrówek jakieś pomoce ??

Ostatnia edycja:
Ha ja też chcę tetrówek używać, niestety jako samotna bezrobotna matka nie wyrobię na pampersy :wściekła/y: pewnie szybko się złamię z tym postanowieniem ale co tam pogdybać sobie można :-D Nooooooo Mini ja to bym chciała odrazu taką 3-latkę :-D

W ogóle do tetrówek używa się ceratek z tego co pamiętam a takowych nigdzie nie ma aaaaaaaaaaa i ja na cwaniaka sobie wkładki do pieluszek zamówię, ale to już w lutym bo jestem na skraju bankructwa:baffled:

dzień doberek!
dzisiaj nawet dobrą noc miałam, więc jestem wyspana, ok 12 ma przyjść do mnie koleżanka to sobie poplotkujemy :-)
vill zgaga- współczuje, mnie łapie wieczorem na szczęście Renni, albo mleko pomaga, bo inaczej bym się wykonczyła

super te sposoby były.. dać wodeczke ..cisza w chacie..."narkołyki" dzieciak odlot zaliczył...
a moze jeszcze tak sobie samemu maku zasiać, nie trzeba miec pozwolenia?
zarty zartami
ale czasem człeka taka bezsilnośc ogarnia..te "wrzaskuny" daja czasem w kość
i nawet nie ma jak wyjść z chaty i łba na godzinę przewietrzyć
oj tez juz wole obsługę 4 latka,
do pikola pojdzie 6 godzin spokoju.. i zrozumie i sie w miare zajmnie soba..

witam sie i ja ;]

jak czytalam o tych drinkach to mnie przydzedl do glowy gin z tonikim limonka i syropem mietowym mmmmmmmmm

Ajako - ja tez czekam na info jak to wygladalo ile lezec bedzie musiala i co z cycowaniem ?

ja po 10 wstalam bo po 1 poszlam spac ;/

ide zobaczyc co u liny i bozienki moze jakies nowe info juz jest!!!!

reklama
Do góry