reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

pogaduchy marcóweczek 2012

Mini mam takowe "otulaczki" sprzed wieków (czyli gdzieś tak z czasów posiadania własnej pupy w pieluchach - albo mojego kuzynostwa młodszego :confused:), chyba bardziej te ceratki, o które chodzi inamorate ;-) Na początek tyle, a jakby co, to zawsze można sie doopatrzyć.

No i mam kilka takich wkładek, co to pieluchy, żeby większe brudy można było w kubeł, a teterka do prania - i widziałam takowe u tego rp_77 czy jakoś tak, za grosze, więc na pewno zakupię w ramach pomocy naukowych :-p

Kasiulka mleko na zgagę? :szok: Umarłabym chyba. Kocham mleko, uwielbiam, ale odkąd maluszek we mnie rośnie, to cierpię po nim okrutnie i posmak dziwny mam w gębi i język cały biały jakby jak pleśniawa tam harcowała i doczyścić toto nie w stanie, bo od razu żoładek do gardła podchodzi (nie zawartość, ale cały organ właśnie) :no:
Więc raczej unikam jak mogę.
Reni nawet w domu nie mam. Za to położna podpowiedziała mi siemię lniane - biorę więc trochę mielonego lnu na łyżeczkę, popijam wodą i tez daje radę ;-)

reklama
mini- wlasnie zauwazylam, kurde az mam stracha, ze te chlopaki takie niecierpliwce, to ide wstawic moje koszule szpitalne do prania.
kindzia- wez nie strasz:blink: ja tam zyje (naiwna chyba nadzieja) ze moj syn bedzie jak moja corka i bede miala luzik w obsludze od malego :-D a wszyscy mowia, ze nie ma w zyciu tak dobrze i nic dwa razy sie nie zdaza hehehe.

kasiurek- nooo juz po cc, 10.45 przyszla na swiat Natalia ze sluszna waga 3,7 kg :-) dzis juz nie bede jej meczyc, jutro rano zadzwonie i jak pozwoli to ja nawiedze, obadam sytuacje czy bedzie juz jutro miala mala przy sobie.

ahaaaa
inamorate, mini- niezle sny miewacie:-D:-D:-D

ide cos robic, bo mnie zaraz 14 zaskoczy i trzeba bedzie dupsko ruszyc na kolejny spacerek do przedszkolka.

aaaa kasiurek- oj to terminator normalnie ta moja kumpela, wlasnie dzwonila, godzine temu miala cesarke a ta szalona mi juz dzwoni i nawet normalnie gada hehehe, pewnie jak jej bedzie schodzilo znieczulenie to juz tak nie bedzie swiergolila.
mowi, ze nie ma sie co bac, wszystko super- duper jak na razie, opieka, anestezjolog, rano nasz gin na spokojnie kawka, bo byla jako pierwsza, a ruchu na bloku nie mieli, wiec sie do 10 zasiedzieli, pozniej przy cieciu gadal z jakims Stasiem drugim lekarzem i powiedzieli, ze 4 ciaza,a ciecie 3 to juz czas fabryke zamknac :-D
aaa maz sie tam wszedzie cisnal za nia no i siedzi tam przy niej jeszcze na tej pooperacyjnej, cos tam smecily, ze nie mozna, ale ten sie nie szczypal, wlazl i siedzi hehehe

witam z rana haha
no dobra wstalam o 9 w celach oproznienia pecherza i wrocilam do wyrka i tak sobie spokojnie czytalam ksiazeczke,co to za dyskusja alkoholowa haha.Ja do pepunia nie bede miec nic ide za trendami w uk co do pieluch to mam z 20 tetr ale w planach mam kupienie wielorazowych sa takie piekne wzory no ale czekam na kase by odrazu i wozek kupic .No u mnie pranko teraz sie robi i pewnie zabiore sie za pranie wykladziny

witam, witam o kurde poranku letko popołudniowym :szok:
chyba mogę swoje postanowienie o porannym wstawaniu wsadzic w d****.
wstałam po 12 i to totalnie nie wiedziałam co sie dzieje mogłam spokojnie spać dalej bijąć swój rekord świata, ale mój wredny czterołap zaczął symfonię spacerowa załączać, więc wyjścia nie było. czuje się jak małe zombie, a młoda własnie zaczeła szaleć pod żeberkiem. pewnie się szybciej przez to obudzę.

co do drineczków to mi osobiście tez się cosik dobrego marzy, ale nawet nie mam konkretnego smaka. :tak: niom cóż póki co piccolo moge sobie zapodać, albo oranżadę :-D:-D:-D:-D

auć i mleka nie ma i do czego ja teraz kawe dodam, a do sklepu mi się nie chce iść :baffled::baffled::baffled:

reklama
mini ja ostatnio tak korzystam, że nic zrobione u mnie nie jest. totalnie rozbity rytm dnia mam:nerd:, a tyle rzeczy trzeba ogarnąć:szok: i jeszcze M remont zaczyna w piatek. taki ze szlifowaniem płyt kartonowo gipsowych, więc wszędzie będzie biało :szok:

Do góry