reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

pogaduchy marcóweczek 2012

Agusia wszystkiego co najlepsze, dużo miłości, odpoczynku i szybkiego i niebolesnego porodu!
Doris kurcze, ale się to urealniło masz już datę :-)
Perelandra, a jak leżysz na boku i masz uczucie że brzuch Ci urywa, to kładziesz sobie małą podusię pod brzuszek? mi to bardzo pomogło
Vill jak nie mleko, próbuj z Renni - błogosławieństwo

Z alko, to ja mam najbardziej ochotę na zimne piwko, uwielbiam! a te niskoalkoholowe mi osobiście nie smakują, jedynie o nazwie Bavaria może byc

reklama
Agusia 100 lat !! :-) A ciasto ...dostałam takiego zassania żołądka na jego widok :szok:

Wogóle głodna jestem pioruńsko, w lodówce przeciag ale 16-17 ma byc dostawa z tesco. Kurde tylko co ja tam pozamawialam, bedzie cos do zjedzenia odrazu wogole? :-D

A ze mna dzieje sie cos niedobrego.. Wczoraj spałam do 11 , potem 3 godziny do 19:30. Myslalam noc z głowy, jak wstaje o 11 i siedze do 2-3 normalnie. A tu 2 wybila a ja do spania i o 11 nie moglam sie dobudzic na ta wizyte z polozna :szok: I muli mnie tak, ze mysle czy by zaraz pod kołdre nie wskoczyć :szok:

I bede miala krzeselko fishera - uzywane ale w idealnym stanie :tak: Mate mam nowa, ale na krzeselku zalezalo mi na fisher akurat.. Podobaly mi sie dwa typy, taki z plastikowymi bujanymi nozkami i inny tzw 'bouncer'. No i ten bouncer do odebrania w Londku za 20 f ( nowy 60 :baffled: ). Wiec wystarczylo hasło i dziadek w sobote pojedzie odebrac :-p A sie uparlam na fishera to jak nie nowe to chociaz w takim stanie uzywka, jak bedzie mata nowiutka ;-)

Nie no muuuli mnie masssaaakraaa

Angel kurcze ja tez ze spaniem to mam w cały świat. Głodna tez jestem a w lodówce światło, powinna się wybujac na miasto i cosik kupić, a zebrać się nie mogę totalnie. Mężo ma papu, pies ma papu, a ja na tej diecie kurcze w sumie juz całe zapasy zjadłam, został mi ino ananas, ale jakoś nie mam smaka, poza tym ananas to najlepiej z innymi owocami mi wchodzi.
hmmm chyba serio czeka mnie wymarsz do sklepu :-(

Kasiulka kładę jasiek ale oprócz tego muszę podtrzymać ręką, bo mi jasiek za bardzo gniecie
Doris to ja chyba też się dowiem czegoś więcej na temat cc w poniedziałek

agusia- wsio naj naj i bezprblemowego porodu w terminie ;]

nefi- jak odpadnie czy nie to i tak remont tych scian czeka bynajmniej przy okiennych

zjadlam jajko na twardo z ziemniakami i sosem beszamolewo musztardowym mniam i dalej leze!!!

Agusia - no to najlepszego...bawcie się pięknie :-))) uwielbiam zajadac się takimi tortami...owoce są pycha:D

Angel -ja sobie tez upatrzyłam leżaczek-bujaczek z fisher price taki do 18 kg, ale ten z metalowymi nóżkami, a nie plastikowymi:-) Chrzestni już się dogadali i mam zakup taki z głowy:p ja tylko palcem pokazałam, który...resztą się zajmą, hyhy :D... mata, karuzela .... a kiedyś krzeselko do karmienia itd...na szczescie tez dzieki chrzestnym mam z głowy... uf! będzie na pampersy. hehe
ale te nasze dzieciory małe będą miały wygodnie:p

Mini ja też o tym słyszałam. Podobno wystarczy malucha po jedzeniu na boczku położyc jesli boimy sie ulania.
Maluch przy cycu zasypia i do odbijania sie go niepotrzebnie budzi, odbijanie jest niby stresowe w tym momencie. Także podobno malucha się karmi, on sobie kima i go odkładamy.
Tzn. dla jasności nam nie powiedzieli, że się nie powinno tylko, że nie trzeba.
Może Doris jeszcze inne uzasadnienie słyszała.

reklama
Do góry