reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

pogaduchy marcóweczek 2012

heyka

a to juz sie pakujecie?
ani torby,
ani koszuli dla siebie
ani popranych ubranek dla Kornela...
gotowa nie ma co:)

Kaffke popijam bo bym usneła na stojaco..
chyba niskie cisnienie jest
trzeba dupencje ruszyc
i isc pozałatwiać na miescie "papierkowe " sprawy
no ale z umiarem zeby zawory nie poszły..
leżeć żle ale chodzić tez nie najlepiej i bądź tu mądry....

miłego....

reklama
Tunia to masz jedna
a ja "jajeczko" "zero" "null"
ja śpie w M koszulkach
ale dupencja w takich świece i co ...tak bym po korytarzach śmigała???

o moja bacia miała takie "wory"
"podomki" czy jak to zwał
idealne na moje gabaryty
moze jedna da:)

Amandla włoz "pozytywne nastawienie".. niech cała torbe wypełni i wio w marcu na porodowke...

Mini - ja z Emilką pakowałam torbę na tydzień przed terminem, ale zalecane jest na dwa tygodnie przed - bo te dwa tygodnie to już "w terminie". Zawsze możesz wcześniej zrobić listę na wszelki wypadek, przecież mąż sobie jakby co poradzi, ale po co panikować i nastawiać się na wcześniejszy poród?

Ja tak tylko na szybko. Emilka się rozchorowała - pierwsza choroba od października, więc nie jest źle, ale wczoraj miała 39 stopni gorączki. Zaraz idziemy do lekarza. W piątek są występy dla babci i dziadka i Emilka ma sama mówić wierszyk - zawiozę ją chyba na sam występ, bo szkoda mi jej przygotowań.

ekstra torba. ja nie mam co kupowac nawet, bo mam dostatek w domu takich dziwact...nawet nie wiem skąd ... leżą w szafie ohoho;p

niedlugo wielkie pakowanie toreb oficjalne:D juz widze te rozmowki "nie wiem co jeszcze spakowac" :p ja sie na wczesniejszy poród nie nastawiam...torba to tylko tak dla swietego spokoju..pozniej nie bedzie mi sie chcialo pakowac pewnie. ahhaha

Ostatnia edycja:
czesc ,nie urodzilam pl nocy nie spalam wstalam p 10 zjadlM I GNIJE DALEJ ;]

A CZEMU TAKI SZAL NA TE MASC BEPANTHRN???? sudocremu juz nie prdukuja?

Ajak napisz wrazenia kolezanki i czy jej zrobili planowo cc czy tez bedzie czekac jak inne i do 2 tyg b rdynus stwierdzi ze jeszcze czas ?!

reklama
a mi wczoraj własnie przyszła torba z allegro tę kupiłam
TORBA wielofunkcyjna spacerowa do wózka +AKCESORIA (2011581968) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
i jest super pakowna, do środka jeszcze nie bardzo mam co włożyć:D
a czy we wozkach nie ma toreb ??? ja mam dwie jedna z gondoli a druga z tchibo i pwienm ze te wielfunkcyjne sa d bani ;/ bo te przewijaki za waskie ..zawsze pieluche flanelowa rozkladalam a mniej mijsca zajmuje, kieszonki niby super ale smoczka w opakowaniu tam nie wlozysz a bez pakowania to mal higieniczne dac smka z cickami bo d buzi swjej a potemm dziecku tez sie niedaje po co dziecku swoje zarazy dawac

Do góry