reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

pogaduchy marcóweczek 2012

reklama
qde człowiek tu sniadania nie jadł a te o frytkach. :wściekła/y:
teraz to mam takiego smaka, że nawet te trzyletnie bym zjadła. :-D

manta to może zamiast parasola lepsza będzie siatka maskująca, się chłopina wtopi w tło, tylko miejsca dużo w torbie zajmuje... siatka w sensie:nerd:

Cześć Dziewczyny,

Gratulacje dla Tuni i Atomówki i Wszystkich co 30 tydzień już mają.
Kurcze na forum już dziewczyny z września sie pojawiły, normalnie szok jak ten czas leci.:szok:

Pocieszam niespakowane, że ja jestem w proszku dopiero od tego weekendu zaczynam zakupy dla siebie do szpitala i wyprawkę dla dzidzi, grunt, że lista gotowa.:-):-):-)

Powiem Wam szczerze, że zwariowałam na punkcie tej małej w brzuchu, rozmawiam z nią non stop a ona odpowiada fikając. I chyba wymyśliłam imię WERONIKA.

A tak przy okazji kto ma jakiś patent na golenie okolic intymnych, bo nic przez brzucho nie widzę? Może poprosić M?

Miłego dnia Wam życzę i lecę zakuwać hiszpański na mój egzamin w maju.
Buziaki.

Aadka to super, że zaprzyjaźniłaś się z brzusznym stworem:D
odnośnie twojego pytania to ja osobiście wybieram się jakoś przed Wielkim Dniem na wosk i będzie spokój na parę ładnych dni, a mam taką panią specjalistkę sprawdzoną i bezbolesną ( prawie:)

Amandla - no Pan tez sie w torbie nie zmieści:p

a ja mam golenie juz dopracowane:p na czuja lecę i jest gicior:D praktyka czyni mistrza...;p

Aadka - Luby kilka razy staral sie mi pomoc z tym goleniem, ale za dlugo to trwalo i konczylo sie na tym, ze zabierałam mu sprzęt i sama się męczylam :p mozna się wprawic;p

reklama
Nefi, Amandla,

Wosk, lusterko - dzięki za rady to najpierw powalczę z lusterkiem sama ciekawe co za wzorek mi wyjdzie, potem wdrożę M może da radę ;-)

Do góry