reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

pogaduchy marcóweczek 2012

Amandla - mnie tam okazy z takiego miotu odpowiadają:D przynajmniej mogę poczuć się czasami ... taaaaka maleńka, bezpieczna... haha. Po za tym...jest wyraźny podział na babe i chłopa, hahaha.

tunia - halo, halo... nad ziemia do podziemi :D smacznego kawkowania, ja moją "wydudlałam" raz,dwa... nie mam pojęcia jak te kobity w nocy dają radę:p ja jak północ przesiedzę to pozniej sie męczę strasznie;p

inamorate -Bepanthen maść, maść majerankowa... ?pewno któraś z tych.

reklama
tunia dam ci super przepis na miksturkę leczniczą 2-3 dni stosowac rano i wieczorem

2 ząbki czosnki zmiażdzyć i zalać wrzątkiem ( pół szklanki) do tego na koniec łyżeczki mielonego imbiru i tyle samo goździków wsypać , nakryć talerzykiem szklankę i poczekać 10 minut. Następnie odcedzić czosnek i resztę farfocli, do tej odcedzonej wody dodać łychę miodu i sok z połówki cytryny ( dawałam mniej) i pić:) ja sobie rozcieńczałam z wodą, bo było za mocne dla mnie. Kuruj się kobito!
Tunia gratulacje z okazji kolejnego tygodnia!

Manta ja też nie narzekam, wręcz przeciwnie :)

Ostatnia edycja:
Amandla - a jak dziewucha ni ma skladnikow w domu? to przez Ciebie na te wietrzycho wylezie!!:p chyba,ze męża pośle:D
tych mikstur miodowo, czosnkowo...bla bla...nie powinno sie pic dziennie ze 2-3 lyzeczki gora? - się zaciekawiłam:)

Manta coś słabo kopiesz :-D

Mój M jest prawdziwym mężczyzną ( mogę za to ręczyć :-)) a zakochał się w chustach ... Zresztą dla niego - jak to dla prawdziwego mężczyzny nie licz się jak to wygląda ale jak dziecko w tym się czuje :-p:-p:-p

Kiedy najlepiej spakować torbę do szpitala ?? po 35 tygodniu czy wcześniej ??

reklama
Do góry