reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

pogaduchy marcóweczek 2012

witam was
Co za dyskussja wczoraj trwala obstawianie kto kiedy sie rozpakuje-ja osobiscie mysle ze kwiecien z uwagi na go ze owulacje mialam w 18 dniu cyklu.
Ja o 2 sie obidzilam dziecko sie tak krecilo pojawila sie taka zgaga i takie odruchy wymiotne ze mysalam ze umieram doslownie,boje sie czegokolwiek do ust wsadzic,dopiero o 4 zasnelam jak juz nikt sie nie krecil,
angel no takie zakupy to wygoda:)
tunia to sobie pijemy dzis ja wczoraj 30 zaczelam

reklama
oj laseczki a Wy od rana głupawkę macie
Zapomniałam na wątku wizytowym napisać jaka to mądra moja druga połówka jest
Jak wyszliśmy z USG to z duma stwierdził,że " kurde ale duży już ten syn nasz, a ja myślałem,że on na wielkośc dłoni jest " hahahaha
Ci faceci mnie rozbrajają, co oni mają w tych głowach to ja nie wiem :-D:-D

Tunia 30 tydzień wita :-)
Kurde jeszcze 8 tygodnie i robię przysiady co by sie wykluć już

dobry!

Amandla- ma calkowita racje; wg. najnowszych zalecen i jakis tam przepisow (podobno w koncu to unormnowali i zapisali), ze do pielegnacji kikuta wylacznie; mycie, oszuszanie, wietrzenie.

Angel- wow full wypas z tym tesco online, normalnie zazdraszczam! wyobraz sobie jak ja wiekszosc czasu do tej pory bylam sama z dzieckiem bez auta....jak jeszcze jezdzila w wozku to w miare luz, zawsze cos do koszyka sie napakowalo, a pozniej dramat, dobrze, ze do pracy rowerem jezdzilam :tak::-D

ja wczoraj wieczorem jak sobie pojadlam to padlam hehehe....widze, ze ta koncowka robi sie podobna do poczatkow; slabooooo, niemoc, niemooooc kompletna i spanie, of course z milionami pobudek w nocy, ale spie, spie na chama poki mozna :-D

inamorate- ten bepanthen masc zamowilam na all wlasnie wczoraj, atrakcyjnie cenowo wyszlo;
BEPANTHEN MAŚĆ 100g ODPARZENIA _____APTEKA_CENTRUM (2027600782) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

bo u mnie w aptece- 41- 43 zl.

a ja dzisiaj zaczynam 34 tc, to mam sie juz pakowac?
moja przyjaciolka dzisiaj poszla do szpitala na planowa cc, z jednej strony fajnie, bo mi wszystko opowie, a z drugiej to jej zazdroszcze, ze bedzie to juz miala za soba.

atomowka gratuluje:-)
No moj inteligencja tez nie grzeszy ostatnio dziewczyna pisalam jak szukal roweczka Kuby u mnie na brzuchu:-D
Przysiady i ja zaczne robic:-)

eee...zagubilam sie w czasie i przestrzeni...góra naczyn mnie pochloneła;p

u mnie Bepanthen 100g gdzies 29-33 zł - czyli tak jak wyszlo z allegro z przesyłką:> ...rozne ceny w roznych aptekach:)

z tym pępkiem to tyle roznych metod jest... spirytus, mydełko... fiolet:p...preparaty...albo nic... hyhy. i faktycznie...wietrzyć pępucha, wietrzyc:p spokooojnie:D
ja bedę gadała do pępka:p

ja torbe pakuje w przyszlym tyg. niech sobie stoi..

Ostatnia edycja:
Ja z torba jestem jeszcze w czarnej d...:-Djak narazie to moge wlozyc jedna koszule swoja i dzidzi ubrania a zeby wlozyc nto wszystko to jeszcze musze kupic torbe:-D:-D:-D:-D:-D:-D

a ja mam tyle toreb, ze bede sie pol dnia zastanawiala, ktora najlepsza i pewnie, ze 100 razy poprzekładam. Chyba, ze sobie to wszystko przeanalizuje pare dni wczeniej - a pewno tak sie skonczy:p najchętniej to bym wykupila w szpitalu szafke w sali i tam wszystko wlozyla zeby czekalo:D hahahahah - ale wymagania.

Tunia ja mam podobnie
Myślałam,że mam torbę ale jak ją obejrzałam z bliska to chyba będzie za mała no i du.a muszę cosik kupic
Oprócz tego nie mam co wrzucić do środka, bo dla siebie jeszcze nic nie mam

Ewstra ja nigdy ale to nigdy w życiu nie miałam zgagi
Przedwczoraj przed snem chyba mnie dopadał ( nie wiem czy to była zgaga,a el wg tego jak ludzie ją opisują to ona) no i przez bita godzinę wymiotowałam
Bleeeee modlę się żebym więcej zgagi nie dostała

Manta niezły patent z tą szafką :-)

Tunia ja właśnie nie wiem czy prać już czy nie , no i nie pamiętam kiedy tą Torbę się pakuje ... Niby lepiej wcześniej niż za późno ale z drugiej strony dwa miesiące przed to chyba lekka przesada ??:rolleyes2:

Jeszcze chyba dokupię jakiś koszul do szpitala ...

reklama
Do góry