reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pogaduchy "ciężarówek" i nie tylko

reklama
Ayni chrzesny (brat mojego B.) tez tutaj mieszka:)
bardzo milo nas zaskoczyl:)

Iskierka masz raje, kiedys nnie bylo prawie niczego i ludzie dawali rade:)
Babcia mi opowidala jak to na piechote szla 6 km do porodu sobie lasem...:no: :-) (hardcore)
Teraz mamy roznego rodzaju wygody, kazdy korzysta jak mu wygodniej:)

Co do laktatora to tez zamowie sobie z polski bo sa tansze i tez tylko reczny:)
moim skromnym zdaniem, jak bedzie potrzebny to reczny wystarczy:)

Ayni ja właśnie przez krzyż jestem poniekąd w domu uziemiona, jakiś tam ucisk trochę mam ale ja się teraz oszczędzam jak mogę więc jest w miare dobrze, pewnie później będę bardziej narzekać
Z tymi małymi ceratkami to dobry pomysł. zawsze można zapakować i nie ma potem takiego problemu jak i gdzie malucha przewinąć, rozkładasz i masz:)

Mgd termin mam na 30 lipca:tak:Jak dobrze pamietam to bylas na poczatku na sierpniu?:tak:
Bernadetka ja mam ciuszki po Michale ,pare kupilam nowych i pare z 2 reki:tak:
Kallie ja mam gruszke do nosa i taka tez mialam przy Misku i bylo ok:tak:
Termometr mam elektryczny z pl za chyba 7 zl:tak: mierzy dobrze:tak:

Gdzie kupowalyscie biustonosze do karmienia i czy sa fajne?

KAROLA z USG termin mamy na 31lipca.
Biustonosze mam z H&M. Czy fajne to nie wiem ale wygodne na pewno.

NANA mam wlasnie to co wkleilas :)

AYNI ja mam przebiegly plan karmic i na wyjsciach :) uszylam nawet w tym celu specjalna pelerynke-wszystko jest przykryte,a dodatkowo z gory jest specjalny otwor i widac dziecko..yyyyy....na bank nie wiesz o co mi chodzi hahaha. Zaraz wkleje linka

A wracajac do podgrzewacza-mysle ze garnuszek z woda wystarczy ;) mikrofali nie posiadam

ISKIERKO popieram. Babcine sposoby gora :D

Ja kupiłam jeden biustonosz do karmienia z prenatala ale niestety dla mnie okazał się niewygodny, strasznie w nim szwy czuję, jakieś takie sztywne są i drapiące. A w H&M chyba teraz jest promocja na biustonosze i jeśli tak to sobie zakupię, po co potem przepłacać:-)

reklama
Do góry