reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pogaduchy "ciężarówek" i nie tylko

reklama
Ayni chrzesny (brat mojego B.) tez tutaj mieszka:)
bardzo milo nas zaskoczyl:)

Iskierka masz raje, kiedys nnie bylo prawie niczego i ludzie dawali rade:)
Babcia mi opowidala jak to na piechote szla 6 km do porodu sobie lasem...:no: :-) (hardcore)
Teraz mamy roznego rodzaju wygody, kazdy korzysta jak mu wygodniej:)

Co do laktatora to tez zamowie sobie z polski bo sa tansze i tez tylko reczny:)
moim skromnym zdaniem, jak bedzie potrzebny to reczny wystarczy:)

Ayni ja właśnie przez krzyż jestem poniekąd w domu uziemiona, jakiś tam ucisk trochę mam ale ja się teraz oszczędzam jak mogę więc jest w miare dobrze, pewnie później będę bardziej narzekać
Z tymi małymi ceratkami to dobry pomysł. zawsze można zapakować i nie ma potem takiego problemu jak i gdzie malucha przewinąć, rozkładasz i masz:)

Mgd termin mam na 30 lipca:tak:Jak dobrze pamietam to bylas na poczatku na sierpniu?:tak:
Bernadetka ja mam ciuszki po Michale ,pare kupilam nowych i pare z 2 reki:tak:
Kallie ja mam gruszke do nosa i taka tez mialam przy Misku i bylo ok:tak:
Termometr mam elektryczny z pl za chyba 7 zl:tak: mierzy dobrze:tak:

Gdzie kupowalyscie biustonosze do karmienia i czy sa fajne?

KAROLA z USG termin mamy na 31lipca.
Biustonosze mam z H&M. Czy fajne to nie wiem ale wygodne na pewno.

NANA mam wlasnie to co wkleilas :)

AYNI ja mam przebiegly plan karmic i na wyjsciach :) uszylam nawet w tym celu specjalna pelerynke-wszystko jest przykryte,a dodatkowo z gory jest specjalny otwor i widac dziecko..yyyyy....na bank nie wiesz o co mi chodzi hahaha. Zaraz wkleje linka

A wracajac do podgrzewacza-mysle ze garnuszek z woda wystarczy ;) mikrofali nie posiadam

ISKIERKO popieram. Babcine sposoby gora :D

Ja kupiłam jeden biustonosz do karmienia z prenatala ale niestety dla mnie okazał się niewygodny, strasznie w nim szwy czuję, jakieś takie sztywne są i drapiące. A w H&M chyba teraz jest promocja na biustonosze i jeśli tak to sobie zakupię, po co potem przepłacać:-)

reklama
Do góry