Madziula85
Rodzina w komplecie :)
wiesz co, to jest napewno na tym dziale , gdzie sa patyczki do uszu, płatki do twarzy itp pasty do zębów
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Oboje maja napisane 38 tydzień, z tym ze ostatnio właśnie liczyłam dni przed terminem. Córka urodziła się 12 dni przed wyznaczonym termonem a syn 17 dni. Więc chyba i na Olivię już czasISKIERKO a jak sie rodzily poprzednie pociechy? W sensie w ktorym tygodniu?
Dziewczyny, ja może będę wredna ale powiem tak - nie dajmy się zwariować. Kiedyś nie było aspiratorów, sterylizatorów, markowych kremów na odparzenia i jednorazowych pieluszek i dzieci sie rodziły, wychowywały...Kallie ja zakupilam gruszke tutaj i druga mam z polski bo jednak sie roznia, ale dziewczyny tu polecaly te aspiratory
Sól morska - pierwsze słyszę. Wiem, że zawsze używało sie soli fizjologicznej - do wszystkiego (do noska, do oczka)Sol morska do noska –
Ceratka pod materac -
szczoteczka do czyszczenia butelek
podgrzewacz do butelek
opakowanie do butelek utrzymujace cieplo –
Torba na kosmetyki i pieluszki do wozka –
2 biustonosze do karmienia
Bezpieczne patyczki higieniczne -
2 kocyki – 1 kupiony
Oliwka, puder, krem na odparzenia –
laktator
MADZIA co magicznego? Cena z tego co pamietam to tani jest
AYNI a wiec:
Laktator kupie jak bedzie potrzeba.
Podgrzewacz uwazam za zbedny.
Szczitka do butelek-nie planuje nastawiam sie na karmienie piersia.
Termos na butelke-jak wyzej
A tu masz tego lodgera. Lodger
Caly czas kminie jak bede z mala podrozowac do Egiptu(na nosidelko bedzie za mala,a fo chust nie mam przekonania),