reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pogaduchy "ciężarówek" i nie tylko

reklama
AYNI witamy z powrotem :)
Akumulatory naladowane??

YOKASTA hahah ja bardzo chetnie Cie przygarne na ta kawe :)
Jutro mam dohtorka wiec jesli dostane przepustke to sie zgadamy-czy masz jakies ograniczniki? W sesie praca? Godziny?
Ps. Mamdo Ciebie prosbe-czy moglabys zerknac na tego lodgera? Da sie w tym bezpiecznie dziecko nosic??

KALLIE ja mam gruszke z NUK. Tez czytalam ze aspirator bezpieczniejszy ale dla mnie jest fuuuuuu.
A termometr planuje w Hemie zakupic. Kiedys dziewuchy polecaly :)

patyczki do uszu to w ogóle nie są dobre do uszu nawet dla dorosłych bo wlasnie upycha woskowine ;)

mgd a co takiego magicznego jest w tym mtermometrze w hemy ;)??

Madziula, mysle, ze same cazki mi wystarcza ;) pilnik i nozyczki oczywiscie nie zaszkodzi miec, moze sie kiedys przyda ? Nie wiem, ja sie zaopatrzylam w same cazki i nie mowie, ze caly zestaw "baby manicure" jest be, po prostu wg mnie praktyczniej bylo sie zaopatrzyc tylko w cazki. Mysle, ze opinii na temat pielegnacji pazurkow dziecka jest dosc sporo, tak samo pewnie odnosnie gruszek/aspiratorow , ja kupilam gruszke, jak sie nie sprawdzi to poszuka sie czegos innego nawet u nas na wsi maja w drogerii dzial dzieciecy. Wszystko wlasnie wychodzi w praktyce i ciezko powiedziec, co danemu dziecku przypadnie do gustu w obsludze.

Oto nastepujace rzeczy, ktore jeszcze planuje kupic, podrzuccie komentarze, czy tez macie te rzeczy i czy planujecie kupic, czy np. uwazacie to za zbedne .

Sol morska do noska –
Ceratka pod materac -
szczoteczka do czyszczenia butelek
podgrzewacz do butelek
opakowanie do butelek utrzymujace cieplo –
Torba na kosmetyki i pieluszki do wozka –
2 biustonosze do karmienia
Bezpieczne patyczki higieniczne -
2 kocyki – 1 kupiony
Oliwka, puder, krem na odparzenia –
laktator

No i generalnie wyglada , ze to by bylo na tyle
:rofl2:

MGD dziekuje :) naladowane, ale ciekawe na jak dlugo :D a powiedz mi jeszcze co to ten lodger ? Podalabys jakiegos sznurka? Chetnie sie zapoznam. Jeju temat artykulow dzieciecych to jakis temat rzeka!

Ostatnia edycja:
MADZIA co magicznego? Cena ;) z tego co pamietam to tani jest :D

AYNI a wiec:
Laktator kupie jak bedzie potrzeba.
Podgrzewacz uwazam za zbedny.
Szczitka do butelek-nie planuje ;) nastawiam sie na karmienie piersia.
Termos na butelke-jak wyzej :)

A tu masz tego lodgera. http://www.lodger.com/producten/shelter/
Caly czas kminie jak bede z mala podrozowac do Egiptu(na nosidelko bedzie za mala,a fo chust nie mam przekonania),

Ayni

nad solą morską sie zastanawiałam, czy to w ogole sie kupuje ;) wiec nie wiem sama
ceratka na materac pod przescieradełko mysle ze miałas na mysli, mam zamiar kupić
szczoteczka do czyszczenia butelek, narazie nie mialam w planie :)
podgrzewacz mam :)
opakowanie do utrzymywania ciepła tez mam ;)
torba do wózka tez musze kupić bo ni ma :)
patyczki beeee
kocyki dobrze mieć 2 bo jak np jedno zostanie obrzygane to bedzie na wymiane :)
jesli krem na odparzenia to nie wiem czy puder tez, mysle ze to chyba raczej zbędne, ja np kupuje balsam do smarowania zamiast oliwki :) ale kazdy wybiera co uważa :)
ja laktator bede kupowac dopiero po porodzie :) jesli bedzie potrzeba, bo moge nie miec w ogole pokarmu i co wtedy....

mgd ja kupiłam termometr w action za 1,69 :) i lepiej mierzy niż braun za 10 e w etosie :)

reklama
No to git :)
Dzieki za info :) jeszcze podpowiedz ptosze w jakim dziale tego szukac,bo moje action jest ogromne

Do góry