reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pogaduchy "ciężarówek" i nie tylko

KALLIE te z H& M sa mieciutkie i bawelniane. Mozna w nich spac :)

MADZIA ciekawam ktora sie pierwsza rozsypie :D

AYNI paczaj. Taka pelerynka.

Załączniki

• image.jpg
    image.jpg
    17,4 KB · Wyświetleń: 33
reklama
No właśnie te z Hemy też są miękkie, bawełniane i odpinane - idelane 24h na dobę.

MGD - zmobilizowalam się i przeczytalam Twoj blog od deski do deski. Robi wrażenie....:tak:
Zrobiłaś mi apetyt na wyprawe do Egiptu:-)

Dziekuje ISKIERKO :)

Mam nadzieje ze w te wakacje juz odbierzemy klucze do naszego mieszkania w Hurgadzie wiec zapraszam serdecznie :)

dobry ;) melduje się na chwilę po czym udam się spowrotem spać. mój Kot miał w nocy koszmar obudził się coś pomialkal i znów cisza. ciekawe co takiemu kotu może się strasznego snic.

Mgd a widzisz i tu Cię zaskocze bo widziałam takie cudo. sencilla wklejala kiedyś i chyba zakupiła taka rzecz i użytkuje. fajnie że samodzielnie zrobilas zawsze lepiej mieć swój zamysł i skorygować na lepsze wizje producenta ;)

kallie aż tak Ci daje w kość? mi na szczęście już przeszło i trwało może jeden dzień. a rozmawiałas z polozna o tym? u mnie w okolicy jest przychodnia zwanger totaal i to są jakies zajęcia z fizjoterapeutka odnośnie poruszania się w ciąży , boli , podobno refundowane przez ubezpieczenie może i u was jest coś takiego ? oby przeszło jak najszybciej.

glodna jestem ale cóż... w domu pustka i trzeba to przespać zanim pootwieraja tu.

ach do później ;))

Mgd, wiazanie chust wcale nie jest tak mocno skomplikowane ;) wiem,ze przeraza na poczatku, ale sa filmy na youtube, do wiekszosci nowych chust dolaczony jest material na dvd jak wiazac.Nie wiem jak tutaj jest ze szkoleniami i grupami chustowymi, ale np w UK czy PL bardzo preznie dzialaja.
A! I zazdroszcze umiejetnosci krawieckich...ja mam do tego dwie lewe rece niestety. Tez myslalam o tej chuscie do karmienia na wyjsciach, bo tez zamierzam.
Ojej, klucze juz do mieszkania? fajnie ;) bedziesz spokojna,ze wszystko juz pozalatwiane i zapiete na ostatni guzik :) Moj mnie meczy o wycieczke do Egiptu,mam znajomego w Kairze,ktory nas ciagle zaprasza, ale Hurgada lepsza opcja turystyczna, wiec jest szansa,ze sie spotkamy za dwa lata na wakacjach :-D

Dziewczyny, ja sobie dopiero zdalam sprawe ile rzeczy mi jeszcze brakuje dla malej. Ja wiem,ze mam sporo czasu, ale wolalabym nie robic wszystkiego na ostatnia chwile. Dobrze,ze przynajmniej teraz wozek mi odpada, bo rodzice nam jednak kupuja, a ja musze sie tylko zdecydowac na jedna z 4 opcji ( a nie 12395839302) kamien z serca, bo dla mnie wybieranie wozka to istny koszmar....
Ale jak was czytam to od razu zapisuje co potrzebne a co raczej nie :)
dzieki za wszystkie wskazowki!
Ayni-Ty juz na nogach? Matko z corka :-D

Dzien dobry spiochy i Ayni:-D

Mgd tez myslalam ze wiazanie chusty jest bardzo trudne ,ale ogladalam kiedys w tv jak sie wiaze:tak:I powiem ci ze spoko:tak: Ja sobie popróbuje na szalu tj chusty i jak bedzie ok to zakupie:tak:

No ciekawe ,która pierwsza sie rozpakuje:sorry2:

reklama
mgd koniecznie pokaż później swoje arcydzieło, chce zobaczyć :)

Ayni to sie nazywa cesartherapie, własnie pani uczy jak siadać , chodzić, schylać się , leżeć itd tak by nie obciązać kręgosłupa .... ja chodziłam tam własnie i to jest refundowane przez ubezpieczenie ;)

yokasta ja tak samo na początku nie wiedziałam jaki wózek ma byc, oglądałam raczej na wygląd ale na szczescie dziewczyny z forum bardzo mi pomogły dając wskazówki na co zwracać uwagę przy wyborze i szybko znalazłam swój faworyt :)

Do góry