tzn; ???? nie masz kolezanek co chodza z dziecmi na lunch czy nie masz zaufania do nich?
Do momentu, gdy dzieci chodziły tu do szkoly to nie mialabym problemu, bo znalam wszystkie mamy i zawsze znalazłaby sie jakaś do odbioru dzieci i opieki nad nimi we własnym domu.
Teraz jednak 90% dzieci zostaje w szkole bo mają dosyć daleko do domu. No i nie mam już takiego kontaktu z matkami. Na Polkach się naciełam i wolę je omijać z daleka.
Jeszcze ten rok wytrzymam, bo jeździć po syna na pauzy jest bezcelowe. Za 4 lata znów będzie ten problem, ale jeszcze się tym nie martwię, bo może się okazać ze znow otworzą naszą starą szkołę lub ja zmienię miejsce zamieszkania...
mam pytanie odnośnie blijedoos z prenatala. Od kiedy się tam zapisałam żeby to dostać to dostaję maile z Wij na temat promocji i kortingów. Dzisiaj przyszła mi tez gazeta i list z korting kartą i tam napisali, że tą gazetę będę dostawała 10 razy w roku i że blijedoos powinno być do odebrania ok 5miesiąca ciąży. No i moje pyt brzmi co oni wysyłają(kupon, list itp) z czym będę mogła iść do prenatal żeby tą paczkę odebrać?
Ja musialam sama się upomnieć o Blije Doos, bo WIJ i Prenatal o mnie zapomnieli.
Właśnie dzisiaj bylam odebrać - Bavaria 0%, smoczek "I ♥ Mama", paczuszka z 6 pampersami, 2 pary skarpeteczek, kolejna mala plastikowa butelka, ulotki, probka sudocremu i ariela, śliniaczek i taka mała fikuśna kokardeczka do przypinania na ramiączko stanika by nie zapomnieć z ktorej piersi się karmiło
Szału nie ma, ale przynajmniej nie musze kupować butelek, smoczków, śliniaczkow i mam kilka pampersow gratis