reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pogaduchy "ciężarówek" i nie tylko

Iskierka widzisz, kazdy chyba trafia na cos innego, bo u mnie bylo generalnie to samo ale nie bylo sudocremu , butelka byla z aventu , nie wiem czy Twoja tez, i chyba zamiast tego sudocremu to bio-oil na rozstepy -30 ml .

A gdzie sie pochowaly inne skrzaty lesne ? Bernadetkka ? MGD? Yo!kasta ?
Ide jeszcze przeleciec odkurzaczem gore , dzis moc jest ze mna! :D zauwazylam, ze od kiedy nie przesypiam do pozna, mam wiecej energii :D

reklama
Skrzat sie melduje ;)
Jestesmy po usg. Z flakami wszystko juz gra :) nic tylko rodzic. Ksiezniczka wazy 2300 wiec bedzie sredniaczek ;)

Czytam Was sumiennie ale nie mam czasu na odpisywanie,mama jedzie w sobote to wracam na pelny etat.

MADZIA gratulejszyn wozka :)

Jestem i ja:)
Dzisiaj ciezki dzien, moj B chory wrocil wczesniej z pracy, musialam go jeszcze wyciagnac po szybkie zakupy, i tak nam zeszlo ohohoho:)
Potem troche porzadkow w domku i wreszcie odpoczynek:)

Ja po ta paczke z prenatala wyslalm mojego z kuponem ktory przyszedl:)
Byla calkiem zadowolona bo bylo sporo rzeczy: butelka z aventu, smoczek bibi (taki jak u Iskierki) probka sudocremu, bio-oli, dwie pary skarpetek, 9 pampersów, husteczki pampers, probka ariela, sliniaczek, dwie bawarki:) jakies kartonowe ptaszki do powieszenia i jakies ulotki/gazetki:)

Dokupilam sobie dzisiaj dwa reczniczki wkonncu dla dzidzi:) tzw.gruszke, termometr i ten caly kurik bo go nie mialam a potem gdyby byl potrzebny to ciezko bedzie mi sie wyrwac do sklepu:)
oczywiscie nie moglam sie powstrzymac i wygrzebalam kilka par sopdenek i bluzeczek z drugiej reki prawie jak nowki za 2E:)

No i byla babka i nie bylo az tak strasznie:-D Papierów kupe powypelniala ,popytala czy mam wszyskie rzeczy i tyle:tak::tak: A i na koniec jak lózko zobaczyla to sie pytala czy mam podnosniki do niego:baffled:dala namiary na sklep:tak:Oczywiscie nie mam zamiaru nic podnosic:-)A i pytala czy chce ta sama babke co przy Michalku:tak:

W ksiazce kraamzorgwijzer jest napisane co wziasc do szpitala wiec nie trzeba glówkowac:tak:

O widzisz Karola:) nie sa takie straszne:p
Moje podnosniki jeszcze nie zamowione i nie ma kto sie po to wybrac... sklep otwarty tylko do 12 a ja sama sie tam nie dowleke... zreszta nie da rady lozka podnniesc bo jest dziwnie skladane:p
U mnie tez w takiej wilkiej ksiazce powpisywala cos i tyle:)

karola82 tak tak, wsio jest w tym wijzerze ;) fajnie ze po wizycie, chyba jestem jedyna osobą której kramzorgoowa nie mówiła o podnoszeniu łozka heheh;)

skąd macie kraamzorg???

karola82 tak tak, wsio jest w tym wijzerze ;) fajnie ze po wizycie, chyba jestem jedyna osobą której kramzorgoowa nie mówiła o podnoszeniu łozka heheh;)

skąd macie kraamzorg???

ja mialam z Careyn Kraamzorg - Beleef de zorg voor nieuw leven! Kraamzorg is niet overal het zelfde. Wanneer je zwanger bent staat je een bijzondere tijd te wachten. Careyn Kraamzorg biedt professionele zorg die bij je past én zorgt ervoor dat je onbezorgd kunt ... a co do lozek to u mnie lozko bylo tak nisko ze szok:szok: i nic babka nie mowila i jeszcze wyszlo wtedy przy Ernescie ze urodzilam w domu :eek: i jakos nikt nie marudzil.... a przy Victorze pani pytala ale nie sprawdzala a moj podniosl lozko na itongach hihi...ladnie je zapakowal i po sprawie...:-)
Generalnie nie chodzi tylko o porod ale tez o wstawanie z niego w trakcie ciazy;-)

reklama
Mnie tez sie kraamzorg nie czepiala o lozko i nie kazala go podnosic, spytala tylko czy ma 70cm wysokosci, a ja ze nie, mniej, no i nic nie mowila :laugh2:

Do góry