reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pogaduchy "ciężarówek" i nie tylko

reklama
Madzia ja mam w Home - Wereld Wonder

z Michalem tez z tej firmy i bylam zadowolona:tak: Babka tez mi nic nie mówla o lózku ale jak wychodzila to zobaczyla lozko i jej sie przypomnialo:tak::tak: Ogólnie tez spoko ta babka byla:tak:A po porodzie bede miala podoba ta sama co przy Michale ,a jej nie przeszkadzalo ze lózko nie bylo podniesione...

Ayni wczas kolacje jedliscie:-D

Dzien dobry :)

Kto zabral slonce???

Koszmarna noc mam za soba..brzuch boli jak na mega okres..dopiero troche odpuszcza...

mgd :) nie jesteś sama :) ja tez miałam kiepskawą noc :) zostałam pokopana ;) słonca nie ma ale duszno za to ;) z dwojga złego wole to niz deszcz i wiatr;):)

Fakt ;) chodz teraz deszcz mi nie straszny :)
Mam areszt domowy do poniedzialku(wtedy mam mierzenie szyjki).

A co do kopania..to moja wiercipietka juz nie uskutecznia sztuk walki w brzuchu..ma juz chyba malo miejsca bo tylko wygina sie i przeciaga dajac komiczne wizualizacje brzucha :D

Jak reszta dwupakow?? Dalej w jednym kawalku?? ISKIERKA?BERNADETKA??

Melduję sie na rozkaz - dalej w dwuopaku:-)
Ja od kilku dni a właściwie nocy zauwazyłam u siebie coś dziwnego. Zasypiam bez problemów, choć często przed snem nawiedzają mnie koszmarne myśli o najbliższych 2 miesiacach odwiedzin z PL. Okazuje się, ze to nie straszne i zasypiam niemal jak niemowlę.
Budzę sie w nocy na siku raz czy dwa razu i potem rano męzowi o 6.00. I tu jest problem, bo budzę się i jestem kompletnie nieprzytomna:szok::szok:. Zachowuje się jakby ktoś obudzil mnie po 2h glębokiego snu. Nie wiem gdzie jestem i dlaczego się obudziłam. Wszystko co mam na sobie mam odbitę pięknym wzorkiem na skorze, która swędzi jak oszalała.
Ktoś mi powie o co chodzi?
Mój mąż się śmieje ze teraz to mnie nawet bóle porodowe nie obudzą:-D

reklama
Hahaha Iskierka dobre ,zebys porodu nie przespala:-D

MGd lez sobie spokojnie i odpoczywaj ,wiem ze to nudne:sorry2:Ale potem juz tak fajnie i cicho nie bedzie:-D
Madzia tak? to moze ode mnie do ciebie pojedzie ,lub na odwrót :tak::-)

Do góry