reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pogaduchy "ciężarówek" i nie tylko

Aniu no fajnie u nas z ta szkola:tak: jeszcze robia boisko spotowe do nogi itp:tak:Moga tgez tam chodzic dzieci z innych szkól ale placa duzo wiecej:tak:A dlatego tak tanio ,bo szkola jest nowa i zabiegaja o dzieci :tak::tak:

Madzia ten 8 cm tez jest dobry bez przesady:-D oh ja mam 10 cm :tak:ale do tej pory nie wiedzialam:sorry:

reklama
mam pytanie odnośnie blijedoos z prenatala. Od kiedy się tam zapisałam żeby to dostać to dostaję maile z Wij na temat promocji i kortingów. Dzisiaj przyszła mi tez gazeta i list z korting kartą i tam napisali, że tą gazetę będę dostawała 10 razy w roku i że blijedoos powinno być do odebrania ok 5miesiąca ciąży. No i moje pyt brzmi co oni wysyłają(kupon, list itp) z czym będę mogła iść do prenatal żeby tą paczkę odebrać?

ja tak jak madzula. z etosa tez listy tylko dostalam, ale moja kumpela na maila i musiala sama wydrukowac, to lepiej sprawdzac na biezaco :)

dzięki za info bo po tym liście się zaczęłam zastanawiać czy czegoś nie skasowałam z tym kuponem właśnie ale pewnie nie więc poczekam:-)

reklama
tzn; ???? nie masz kolezanek co chodza z dziecmi na lunch czy nie masz zaufania do nich?:eek:
Do momentu, gdy dzieci chodziły tu do szkoly to nie mialabym problemu, bo znalam wszystkie mamy i zawsze znalazłaby sie jakaś do odbioru dzieci i opieki nad nimi we własnym domu.
Teraz jednak 90% dzieci zostaje w szkole bo mają dosyć daleko do domu. No i nie mam już takiego kontaktu z matkami. Na Polkach się naciełam i wolę je omijać z daleka.
Jeszcze ten rok wytrzymam, bo jeździć po syna na pauzy jest bezcelowe. Za 4 lata znów będzie ten problem, ale jeszcze się tym nie martwię, bo może się okazać ze znow otworzą naszą starą szkołę lub ja zmienię miejsce zamieszkania...

mam pytanie odnośnie blijedoos z prenatala. Od kiedy się tam zapisałam żeby to dostać to dostaję maile z Wij na temat promocji i kortingów. Dzisiaj przyszła mi tez gazeta i list z korting kartą i tam napisali, że tą gazetę będę dostawała 10 razy w roku i że blijedoos powinno być do odebrania ok 5miesiąca ciąży. No i moje pyt brzmi co oni wysyłają(kupon, list itp) z czym będę mogła iść do prenatal żeby tą paczkę odebrać?
Ja musialam sama się upomnieć o Blije Doos, bo WIJ i Prenatal o mnie zapomnieli.
Właśnie dzisiaj bylam odebrać - Bavaria 0%, smoczek "I ♥ Mama", paczuszka z 6 pampersami, 2 pary skarpeteczek, kolejna mala plastikowa butelka, ulotki, probka sudocremu i ariela, śliniaczek i taka mała fikuśna kokardeczka do przypinania na ramiączko stanika by nie zapomnieć z ktorej piersi się karmiło:-D
Szału nie ma, ale przynajmniej nie musze kupować butelek, smoczków, śliniaczkow i mam kilka pampersow gratis:-D

Do góry