Madziula85
Rodzina w komplecie :)
heheh dzisiaj marktplaatsowe szalenstwo hehe ja na 15 jade ogladać wózior trzymajcie kciuki
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Czesc Kochana Strudziu! Ciesze sie, ze mialas udane odwiedziny i widzialam na Holandzi wozek , jaki Ci rodzice sprawili, naprawde super!! Piekny! Postarali sie , trzeba im przyznac. A sami wybrali, czy ty wybieralas ?
A widzisz, nas czeka to samo , ostatnio mama byla jak zaszlam w ciaze (doslownie byla wtedy u nas w domu) hahaha - atrybut plodnosci jakis i jak sie pozniej dowiedziala o ciazy to przymarudzila, zebysmy juz pomalowali, zanim dziecko sie pojawi, to M sie tak zestresowal, ze nastepnego polecial po farbe i walek i malowal
a jeszcze wykladzina w kuchni nie wymieniona omg tarki tez nie mielismy na poczatku walek tez dolaczyl do grona kuchennego moze jakies 2 mies temu
teraz do mnie mowi, ze ta szafe i podloge trzeba zrobic zanim moja mama przyjedzie...
A co robiliscie z rodzicami? Podobalo im sie w Rotto ? Opowiadaj! no i powiedz koniecznie co do jedzenia przywiezli
Astrid ja przeważnie kupuje tarty i zaoszczędzam na czasie. I generalnie nie wydaje mi się, bym za ten tarty przepłacała jakoś szczególnie...a jak trzeba ser zetrzeć, to kupujemy tarty . I w ogóle wkręciło jej się marudzenie a tato tylko jej gadał, żeby się uspokoiła.