Madziula85
Rodzina w komplecie :)
o pucharze euro ??hehe chociaż mogli z grupy wyjść
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja jak go zamawialam, to nie mialam pojęcia, że to taki kocyk przystosowany do fotelika. Swoja droga to nawet dobrze, bo będę mogła go wykorzystac jadąc z dzieckiem samochodem na zakupy. Kocyk na fotelik, dziecko do tego kocyka, wszystko razem do samochodi i potem na stelaż z wózka...Co do kocykow, to ten do maxi cosi to przeciez tez kocyk i mozna go spokojnie uzywac w kazdej innej sytuacji, do przykrycia dziecka. Po prostu jest bardziej wielofunkcyjny i kosztuje tyle samo co normalny kocyk. Tylko ze przez normalny kocyk nie przeciagniecie pasow lepiej jak ma dzieciak w plecki cieplo niz zimno ... tak na logike
Madziula, ja też kupilam - dwa kocyki w LIDL-u. Niby kupowalam z myślą żeby własnie małą wziąść w takim kocyku wychodząc ze szpitala i później do przykrycia w łóżeczkach lub w wózku. No i generalnie będą mi służyc właśnie do przykrycia, lub później żeby rozłożyć na podłodze pod matę edukacyją...Ayni ja dostałam i kocyki i kupiłam juz inne przykrytko wiec juz nie bede kupowała kolejnego bo to bez sensu jesli ktoś ma w planie dopiero kupić to faktycznie warto bo jak mowisz wielofunkcyjny