reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pogaduchy "ciężarówek" i nie tylko

reklama
Dobry wieczór wszystkim. Ja dzis niemal cały dzień spędziłam na dworze, wprawdzie bylo wietrznie, ale słonecznie.
Najpierw zakupy z mężem, a potem wybraliśmy sie na naszą lokalną imprezę "Zegvelderie". Były stoiska z różnościami - kosmetyki, kwiaty, rękodzieło (w tym hafty krzyżykowe - piekności), stoiska z galanterią (torebki, buty) i oczywiście z jedzeniem i piciem. Do tego kermis dla maluszków i pokazy strażackie.
Troche sie nachodziłam, ale potem mąż dał mi wolne - usadowił mnie z robótka na orgódku i sam poszedł odkurzac i wycierac podłogę:-D:-D:-D
Potem obiadek (pizza, bo nikomu nie chcialo sie dziś gotować), owocowy koktail i oczywiscie meczyk:-D
Trochę szkoda tej szansy jaką mieliśmy gdybyśmy wygrali ten mecz, ale cóż... life is brutal :-)
Co do kocykow, to ten do maxi cosi to przeciez tez kocyk i mozna go spokojnie uzywac w kazdej innej sytuacji, do przykrycia dziecka. Po prostu jest bardziej wielofunkcyjny i kosztuje tyle samo co normalny kocyk. Tylko ze przez normalny kocyk nie przeciagniecie pasow :D lepiej jak ma dzieciak w plecki cieplo niz zimno ... :tak: tak na logike ;)
Ja jak go zamawialam, to nie mialam pojęcia, że to taki kocyk przystosowany do fotelika. Swoja droga to nawet dobrze, bo będę mogła go wykorzystac jadąc z dzieckiem samochodem na zakupy. Kocyk na fotelik, dziecko do tego kocyka, wszystko razem do samochodi i potem na stelaż z wózka...
Przyda się:tak:
Ayni ja dostałam i kocyki i kupiłam juz inne przykrytko wiec juz nie bede kupowała kolejnego bo to bez sensu :) jesli ktoś ma w planie dopiero kupić to faktycznie warto bo jak mowisz wielofunkcyjny
Madziula, ja też kupilam - dwa kocyki w LIDL-u. Niby kupowalam z myślą żeby własnie małą wziąść w takim kocyku wychodząc ze szpitala i później do przykrycia w łóżeczkach lub w wózku. No i generalnie będą mi służyc właśnie do przykrycia, lub później żeby rozłożyć na podłodze pod matę edukacyją...

Mój mąż własnie drzemie na sofie, a mnie sie wcale nie chce spać....

no poluje na wózki :) narazie udało mi sie jeden dość tanio wycharatać ale ide go dopiero oglądać wiec sie okaze czy bedzie ok czy nie a jak nie to juz jestem umówiona na ogladanie kolejnego ;)

wiesz co??? tak oglądam i w sumie jaki mi się spodoba, nie mam zadnego konkretnego ale napewno nie jakiś kolorowy ani jaskrawy :) do tej pory co ide oglądać to jeden jest ciemny brąz a drugi beż;)

nie dziekuje :) hehe co by nie zapeszyć ;)

Madzia ja tez zycze powodzenia w poszukiwaniu:tak:pokazesz te do ogladania?

Jak tak piszecie o tych kocykach do fotelika to mi sie przypomnialo ze chyba taki kupilam w kringloopie za 2 e:tak: Az ide go poszukac z ciekawosci...

Ostatnia edycja:
reklama
Czesc dziewczynki z brzuszkami i bez:-)
Ja dziś niby wyspana, obudzilam się z bólem obu boków od leżenia, a teraz siedzę na sofie i ziewam... To chyba skutki pogody...
Ja tez na marktplaats - szukal łóżeczka lub boxu, szafki do lazienki i karuzeli na lozeczko - fajny rozrzut :-D:-D:-D
Pogoda do d**y, nawet na ogród nie moge wyujść bo wieje jak w kieleckim.... W sumie to siedze w salonie w sweterku...
Juz nie wiem czy to czerwiec czy listopad....
Dzis doszlam do wniosku ze mala moglaby sie juz urodzić bo mi się ostatnio nudzi....
Będę musiala ją zmusic do wyjscia i wziąść sie za te moje okna:-D:-D:-D:-D

Do góry