reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pogaduchy "ciężarówek" i nie tylko

Dzien dobry :)
ja wlasnie sie przebudzilam, poszlam spac o 5 jak moj juz wybyl do pracy, teraz zjem sniadanie i chyba ide dalej lezec.
Pogoda mnnie przeraza, zimno, ciemno i mokro:no:

reklama
Ayni ja dostałam i kocyki i kupiłam juz inne przykrytko wiec juz nie bede kupowała kolejnego bo to bez sensu :) jesli ktoś ma w planie dopiero kupić to faktycznie warto bo jak mowisz wielofunkcyjny ale juz nie przesadzajmy ze dziecku bedzie zimno w plecy bo sie zakłada body , spodenki i kurteczke i plecki nie beda na wierzchu...

P.S ja wstałam o 5 , zjadlam sniadanie i poszłam dalej spac ;)

Nie no oczywiscie ze nie, tylko tez nie uwazam, ze to jest jakas bezuzyteczna rzecz, ktora ma tylko jedno zadanie :) a kazdy kombinuje jak chce wiadomo :D , my np w ogole nie mamy samochodu, maly pewnie bedzie kilka razy w foteliku to sie przyda, a dalej bedzie jako kocyk do wozka. Pewnie jak bym dostala kocyki i nie musiala bym kupowac to tez bym olala sprawe, bo po co kupowac.

Ja dzis bije rekordy wszelkie. sikac bylam chyba z 10 razy od rana. Wzielam sie z M w koncu za pokoje wszystkie na gorze, uporzadkowalismy i juz nie ma ciuchow. Mam za to reklamowke z ciuchami ktora oddam z czystym sumieniem do kringloopa bo mama mi zawsze jakis dziwne rzeczy wynajduje w Polsce i je zwozi :p

Moge odstapic gratis komus sukieneczke atmosphere lniana w kolorze roz-brzoskwinia, dol -bomka do polowy uda , rozmiar 44 , swietna do zakietu czy cos ;p jak ktos chetny to pisac na priva , otherwise dostanie kringloop ;)

No i dziewczynki meczyk, meczyk dzis , aaajjjj widze, ze wszyscy juz chyba przed telewizorami, dajcie znaki, ze zyjecie!

Aniu ale narobilas smaka ta szarlotka... ehh az wyslalam mojego do sklepu zeby mi kupil:p)

U nas wreszcie sie przejasnilo, moja stefa kibica "dom":( a tak chcialam pojechac zobaczyc jak tutaj polacy beda kibicowac, ale czuje ze nie dam rady tyle wytrzymac w tym tlumie i bede sama siedziec:(
Trudno:) cisza i spokoj:)

Ayni co do sikania to ja tez tak mam, co chwile mi sie chce:)

I tego to sie chyba nikt nie spodziewał:)
Grecja i Czechy wychodza z grupy!:)
Gratulacje:)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry