reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pogaduchy "ciężarówek" i nie tylko

Dzien dobry :)
ja wlasnie sie przebudzilam, poszlam spac o 5 jak moj juz wybyl do pracy, teraz zjem sniadanie i chyba ide dalej lezec.
Pogoda mnnie przeraza, zimno, ciemno i mokro:no:

reklama
Ayni ja dostałam i kocyki i kupiłam juz inne przykrytko wiec juz nie bede kupowała kolejnego bo to bez sensu :) jesli ktoś ma w planie dopiero kupić to faktycznie warto bo jak mowisz wielofunkcyjny ale juz nie przesadzajmy ze dziecku bedzie zimno w plecy bo sie zakłada body , spodenki i kurteczke i plecki nie beda na wierzchu...

P.S ja wstałam o 5 , zjadlam sniadanie i poszłam dalej spac ;)

Nie no oczywiscie ze nie, tylko tez nie uwazam, ze to jest jakas bezuzyteczna rzecz, ktora ma tylko jedno zadanie :) a kazdy kombinuje jak chce wiadomo :D , my np w ogole nie mamy samochodu, maly pewnie bedzie kilka razy w foteliku to sie przyda, a dalej bedzie jako kocyk do wozka. Pewnie jak bym dostala kocyki i nie musiala bym kupowac to tez bym olala sprawe, bo po co kupowac.

Ja dzis bije rekordy wszelkie. sikac bylam chyba z 10 razy od rana. Wzielam sie z M w koncu za pokoje wszystkie na gorze, uporzadkowalismy i juz nie ma ciuchow. Mam za to reklamowke z ciuchami ktora oddam z czystym sumieniem do kringloopa bo mama mi zawsze jakis dziwne rzeczy wynajduje w Polsce i je zwozi :p

Moge odstapic gratis komus sukieneczke atmosphere lniana w kolorze roz-brzoskwinia, dol -bomka do polowy uda , rozmiar 44 , swietna do zakietu czy cos ;p jak ktos chetny to pisac na priva , otherwise dostanie kringloop ;)

No i dziewczynki meczyk, meczyk dzis , aaajjjj widze, ze wszyscy juz chyba przed telewizorami, dajcie znaki, ze zyjecie!

Aniu ale narobilas smaka ta szarlotka... ehh az wyslalam mojego do sklepu zeby mi kupil:p)

U nas wreszcie sie przejasnilo, moja stefa kibica "dom":( a tak chcialam pojechac zobaczyc jak tutaj polacy beda kibicowac, ale czuje ze nie dam rady tyle wytrzymac w tym tlumie i bede sama siedziec:(
Trudno:) cisza i spokoj:)

Ayni co do sikania to ja tez tak mam, co chwile mi sie chce:)

I tego to sie chyba nikt nie spodziewał:)
Grecja i Czechy wychodza z grupy!:)
Gratulacje:)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry