reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pogaduchy "ciężarówek" i nie tylko

Iskierka dopusc meza dzisiaj, moze cos dopomoze :p
Wiesz, z moja ochotą na seks to by bylo ciężko. A i mąż sam mówi, że "jeszcze czas":baffled:
Iskierka ,Astrid ja tez tak mam z mama i tesciowa:tak: Na szczescie mamie powiem co mysle i juz :tak:Ale tesciowa bedzie tak wiercila dziure w brzuchy az nie zrobie po jej mysli:no:
No ja mam podobnie. Tyle ze teściowej nic nie mowie, tylko robie po swojemu. Ona ma strasznie ciężki charakterek. No ale nie ma się co dziwić, w końcu obie jesteśmy urodzone tego samego dnia, a starcie dwoch koziorożców nie wróży nic dobrego:-D:-D:-D

reklama
karola82 a kiedy mam prąc , tydzien przed porodem?? niestety nie wszystkie czesci tapicerki sa sciagalne wiec musze prać recznie :) a i tak dysze hehehe

P.S. fotki wstawiłam w galerii wózków ;)

Ostatnia edycja:
Hejka:)
Ja dzisiaj po mega duzej porcji lodów:) gorzej z dystansem do pokonania po te lody ale na raty doszlam po nie:)
na wieczor sie rozpogodzilo i ocieplilo az milo:p)

Iskierka ja tez juz bym chciala miec porod za oba, juz nie mam sily, wszystko mnie od wczoraj boli, a jakie dzisiaj mialam skurcze:szok: az moj siedzial i plakal razem ze mna:)

Ja mam ochote na male co nie co ale jak przychodzi co do czego to mnie boli i nic z tego:-D :dry:

Madziula fajnie ze juz wozek masz:) lepiej powoli wczesniej kompletowac wszystko niz potem na ostatnia chwile:)
Astrid twoj wozek tez fajny:) czerwony rzeczywiscie jak Ferrari:)

Na szczescie moja tesciowa sie nie wtraca do nicego:)

Madziula no pewnie ze nie tydz przed porodem:-D ja musze przyspieszyc tempa:baffled::tak: zaraz ogledne limuzyne:tak:

Hague te urbany maja cala przednia os skretna ,fajnie sie nimi jezdzi :tak:próbowalam :tak:

Benadetka a opadl ci juz brzuch? Mnie juz jets ciezko a co dopiero wam ..

Naprawde ciaza ciazy nie rowna ,w pierwszej gonilam jak perszing do ostatniego dnia ,a w tej juz teraz sie kulam i chodze jak hustawka na boki:baffled::sorry2:

Karola opadl, opadl:) i to tak strasznie nisko, i od wczoraj znowu zaczelo mnie spojenie bolec;/

Najgorsze to jest to ze ja taki placzek sie zrobilam straszny:(:zawstydzona/y: cos nie po mojej mysli albo i bez powodu i juz w ryk:no: Ja sie zastanawiam jak ten chlop ze mna wytrzymuje:sorry2:

Madziula ja tez na taki wozek poluje ale u nas za bardzo ich nie ma... chodzi mi o marktplaats

Iskierka ja tez juz bym chciala miec porod za oba, juz nie mam sily, wszystko mnie od wczoraj boli, a jakie dzisiaj mialam skurcze:szok: az moj siedzial i plakal razem ze mna:)

Ja mam ochote na male co nie co ale jak przychodzi co do czego to mnie boli i nic z tego:-D :dry:
Witaj w klubie - mam to samo - szczególnie te bóle...
Naprawde ciaza ciazy nie rowna ,w pierwszej gonilam jak perszing do ostatniego dnia ,a w tej juz teraz sie kulam i chodze jak hustawka na boki:baffled::sorry2:
Ja też chodzę jak kulawa kaczka - z boku na bok:baffled::baffled::baffled:
Ide kmibicowac Oranje bo już 1:0 dla nich.
Zajrzę później;-)

niby mówia ,ze po opadnieciu brzucha do 2 tyg sie urodzi:tak: Ten placz to moze juz ze zmeczenia:sorry2:

Aha patrzylam na ten mój kocyk ,nie ma dziur na pasy:-p:-D

reklama
karola82 no jestes do tyłu hehehe musisz sie ogarnąć heheh ja mam tylne koła skrętne ;) ale bardzo dobrze mi sie prowadzi :) jeszcze sie ucze bo czasem mi krzywo idzie hehehehe
mnie też juz coraz cieżej :( chodzić chodze ale jak juz siade to .....

bernadetkka no u nas nawet wybór jest, ale ten mi sie tak spodobał....i to nawet udało mi sie tanio :)

Do góry