reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

>>>>>Pogadajmy sobie -o wszytkim i o niczym<<<<<

hooba wielkie gratulacje :-) życzę spokojnej ciąży . Może Tobie wreszcie uda się przełamać ,, klątwę lutówek ,, i płeć drugiego dziecka będzie inna ? ;-)

reklama
Jolek, bardzo sie ciesze, ze znalezlas prace!:-):-):-)

Hooba, gratuuuuuuulacje!!!!:-D:-D:-D No to pozostaje mi zyczyc spokojnej ciazy i szczesliwego rozwiazania!:-)

Ale fajne wiadomosci...:-)

A propos klatwy Lutowek... Nimfii chyba powinna juz znac plec?:confused:

Antar, a Ty jak sie trzymasz?

Sciskam Was wszystkie mocno!

Hej babeczki
Hooba gratulacje....
Wokoło mnie tez gdzie sie nie obroce to moja kolezanka w ciąży.....Az mi sie 3 zachciało, tylko warunków narazie brak.....

A ja wam muszę się pochwalić czym mnie moje dziecię zaskoczyło...w sobote jak byłam kolezanki -tata pokazywał Oli film w z usg ( Z Olą w roli głównej) . Rano przebudziła sie o 6 i przytuptała do mnie, połozyła sie i mówi:
Mamusiu widziałam film jak byłam w brzuszku u Ciebie....miałam rączki, nóżki i serduszko......byłam taka malutka.....ja tez kiedys bede miała dzidziusia u mnie w brzuszku.....urodzę małego chlopczyka......i poszła spac dalej....
a ja aż zasnąć nie mogłam z wrazenia tego tekstu...

Dziękuje za gratulacje :) ahhh ta klątwa lutówek ;):p no nie ukrywam, że liczę po cichu na dziewczynkę, ale chłopcem też nie pogardzę - byle zdrowe było :))
emkamek a Ty już tak niedługo będziesz witała nowego członka rodziny :) ja to na samą myśl o porodzie odczuwam lekką panikę, ale za pierwszym razem urodziłam to i drugi raz się uda - mam nadzieję..

hobba gratulacje:-):-):tak:
jolek a ostatnio jak byłam w kauflandzie to myślałam czy pracujesz bo pisałaś że miałaś tam pracować:-D:tak: u nas chyba przejęcia były , z rok tam tyle pracowników nie widziałam:eek:

daggy:eek: wow no za paręnaście lat się przekonasz czy będziesz wnuka miała:-D

U nas się zaczęło Zosia nie chce się dzielić z zabawkami.Zabiera Marcie grzechotki i chowa a jak czasami znajdę i dam Marcie to słysze:NIE To Moje

Na macie też jak kładę to zaraz też koło niej jest i musi na niej leżeć.Trochę zazdrosna się robi Mam nadzieje że szybko jej to przejdzie:baffled::sorry:

hooba - wielkie gratulacje!!! super niusy!! :D
Moja Mila też ma fazę "to moje"... histeria jak ktoś chce pożyczyć jej zabawkę. Próbuję z tym walczyć ale nie widzę rezultatów. grrr

reklama
Do góry