Dziewczyny ale naprodukowałyście zaniedbałam Was troszkę ale jestem tak przejęta tym że moje dziecko chodzi do przedszkola że zapomniałam o całym Bożym świecie ale na szczęscie kacperuś jest zadowolony grzeczny i oby tak dalej.
antar ja biorę nospę dwa razy dziennie weź też przez kilka dni tak żeby było regularnie a nie tylko wtedy gdy cię zaboli musisz wyciszyć macice a nerwy na pewno odegrały tu swoją rolę. poza tym jak leżysz to połóż pod nogi coś żeby były wyżej niż reszta tułowia i jak najczęściej leż na lewym boku wtedy jest lepsze ułożenie dzidzi i nie ciśnie. i oszczędzaj się jak najwięcej a będzie dobrze. ja też w pierwsze ciąży strasznie panikowałam i leżałam prawie bez przerwy zwykłe wyjście do toalety kończyło się twardnieniem brzucha musiałam brać silniejsze leki niż nospa i... organizm się wyciszył i urodziłam dwa dni po terminie zdrowego synusia więc na pewno wszystko będzie dobrze.:-)
na nudę wykupowałam wszystkie gazetki w kiosku o dzieciach i ciąży i tak mijały miesiące
asus na pewno dzidzia będzie zdrowa a może tak nie tyjesz przez tą dietę i nerwy odpuść troszkę a zobaczysz jak wszystko pięknie się ułoży.
ekamemek też oglądałam te spodnie jak już przymierzysz to daj znać czy sa tak fajne jak wyglądają
ewelinka egzamin na pewno będzie zdany to prawda że jest to stresujące ale jak bedziesz z brzuszkiem to może inaczej spojrzą.
Do szkoły rodzenia nie bedę chodzić (brak czasu i raczej niewskazany jakikolwiek wysiłek bądź ćwiczenia)
Wizytę mam 22 września ale teraz nie będziemy oglądać dzidzi zbadamy szyjkę i całą resztę
dziewczyny w karcie ciąży macie taki oznaczenie np. 3-0-0 i to pierwsze to jest właśnie szyjkę jak wymiar się zmniejsza to szyjka się skraca ja mam już 2,5-0-0 ale to jest jeszcze bardzo dobry wynik tylko muszę już uważać na siebie
pozdrawiam was wszystkie