reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

>>>>>Pogadajmy sobie -o wszytkim i o niczym<<<<<

ja dla Dzidziusia też jeszcze nic nie kupiłam... Pewnie zaczne coś gromadzić po powrocie z urlopu, na który wybieramy się z mężem od 4 do 29 października. Nie wiem jeszcze, czy mój Maluszek to chlopiec czy dziewczynka, choc myslę, że jednak synek, więc nie wiem też jaką kolorystykę wybrać, chociaz ja zawsze lubiłam niebieski i pewnie dziewczynka (jesli bedzie) tez będzie miała ubranka w tym kolorze, choc by nie krzywdzic jej psychiki zapewne kupie i jakies slodkie różowe sukienusie ;) hehe... No my raczej nie mamy wyboru i przynajmniej na początku, póki innego mieszkania miec nie będziemy, Dzidziuś bedzie dzielił pokój z nami ;) mały jest to pokoik, ale na łóżeczko miejsce na pewno się znajdzie :) teraz to tylko odliczm dni do urlopu, bo już strasznie chce mi sie jechać do Polski... tam zrobie sobie USG 4D bo tu mam kolejna wizytę dopiero 7 listopada. To sa wlaśnie uroki życia na obczyźnie, ze oni tu maja inny sytem i jak wszystko jest w porządku to nie ma wizyt co miesiąc. Teraz mam wizytę dopiero w 25tyg. ciązy... ale nie ma co narzekać, trzeba się cieszyć, że wszytsko dobrze :) no i ja nie przechodziłam no i jak na razie nie przechodzę wymiotów i tych innych uciążliwych dolegliwości... uuuuuuu ale się rozpisałam.. znikam więc i pozdrawiam Wszystkie Kobietki i Maleństwa :* pa

reklama
kochana jak jestes zalogowana to na gorze str po lewej stronie masz ustawienia i jak w nie wejdziesz to po lewo zejdz na dol do komendy edytuj sygnature i tam kopiujesz kod ;)

Hej Dziewczyny!

Ja rowniez mam za soba ciezka noc :-( Byla burza i nagla zmiana cisnienia co spowodowalo potworny bol glowy, ktory obudzil mnie w srodku nocy :-( Odkad jestem w ciazy moj organizm o wiele intensywniej reaguje na wszelkie zmiany pogody, co jest dla mnie bardzo meczace. Wiec przesunelam wszystkie moje zajecia na jutro a dzisiejszy dzien przeleze w lozku, bo i tak nie mam sily na nic innego.

oj jak ja buym chciala tak moc polezec i poleniuchowac ale juz niedlugo byle do wtorku i bede miala tyle czasu ze znudzi mi sie to pewnie szybko;)

reklama
Do góry