maran-atha
Fanka BB :)
ja dla Dzidziusia też jeszcze nic nie kupiłam... Pewnie zaczne coś gromadzić po powrocie z urlopu, na który wybieramy się z mężem od 4 do 29 października. Nie wiem jeszcze, czy mój Maluszek to chlopiec czy dziewczynka, choc myslę, że jednak synek, więc nie wiem też jaką kolorystykę wybrać, chociaz ja zawsze lubiłam niebieski i pewnie dziewczynka (jesli bedzie) tez będzie miała ubranka w tym kolorze, choc by nie krzywdzic jej psychiki zapewne kupie i jakies slodkie różowe sukienusie hehe... No my raczej nie mamy wyboru i przynajmniej na początku, póki innego mieszkania miec nie będziemy, Dzidziuś bedzie dzielił pokój z nami mały jest to pokoik, ale na łóżeczko miejsce na pewno się znajdzie teraz to tylko odliczm dni do urlopu, bo już strasznie chce mi sie jechać do Polski... tam zrobie sobie USG 4D bo tu mam kolejna wizytę dopiero 7 listopada. To sa wlaśnie uroki życia na obczyźnie, ze oni tu maja inny sytem i jak wszystko jest w porządku to nie ma wizyt co miesiąc. Teraz mam wizytę dopiero w 25tyg. ciązy... ale nie ma co narzekać, trzeba się cieszyć, że wszytsko dobrze no i ja nie przechodziłam no i jak na razie nie przechodzę wymiotów i tych innych uciążliwych dolegliwości... uuuuuuu ale się rozpisałam.. znikam więc i pozdrawiam Wszystkie Kobietki i Maleństwa :* pa