Witajcie dziewczyny,
....
witaj serdecznie!!!!!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Witajcie dziewczyny,
....
. .....
Dla mnie każdy kolejny dzień ciąży to malutkie zwycięstwo, jeśli donoszę 12 tygodnia chyba uczcze to i napiję się coli!
Cześć Izal, gratuluję i witaj w klubie pierwszej ciąży i braku pojęcia o czymkolwiek. Ja też sporo pracuję, to znaczy osiem godzin, ale mam dość stresującą pracę, jeśli wszytsko będzie ok, zamierzam siedzieć na zwolnieniu, bo nie chcę narażać dziecka na mój stres, a od kiedy hormony mi buzują, jest jeszcze gorzej, bo jestem dodatkowo drażliwa. Martwię się teraz z koleji ciążą biochemiczną, na usg, tuż po teście ciążowym nic nie było widać. Pociesza mnie fakt że nie mam żadnych plamień ani nic, tylko piersi mniej bolą, ale to może kwestia przyzwyczajenia.
Trzymajcie się wszytskie dzielnie, i nie dajcie się zwariować lękom.
Najbardziej trzymaj się Ty Słodziutka.