reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

>>>>>Pogadajmy sobie -o wszytkim i o niczym<<<<<

reklama
Dziękuję Wam bardzo za życzonka! :) Asus rocznicę mielismy szóstą, to chyba cukrowa, tak?

Mamaflavii byłas w końcu na usg w Warszawie?

Mitsu wiesz, az mi się cieplutko na sercu robi jak czytam jak bardzo chcesz tego dziecka. Znalazłaś się w takiej trudnej sytuacji i wiele kobiet na Twoim miejscu znienawidziłoby zarówno ojca jak i jego dziecko, ale Ty nie, bardzo go chcesz, cieszysz się, że się urodzi, kochasz je całą sobą. :-) Pamiętam jeszcze moja siostrę, która wpadła i mimo, że jest z facetem do dziś, i ma z nim 2 dzieci, to jednak ani razu nie widziałam jej z ręką na brzuchu a o swoim dziecku wypowiadała się per "pasożyt"... Brrrr...

Hej dziewczynki,

Nathalie - i ja sie dolaczam do zyczen. Wszystkiego naj!:-) To chyba my tu same raczki, na dodatek z tylozgieciem. :-D Mi tez niedawno latek przybylo.
Co do USG, to nie bylam wreszcie, nie mieli pasujacych terminow i teraz w czwartek lub piatek pojde do mojego lekarza to wreszcie bede miala drugie USG. I ciesze sie i boje sie oczywiscie. Ostatnio widzialam fasolke 4 tygodnie temu. To tak dawno temu...
Dziewczyny, czy ktoras z Was bierze Luteine? Jaka dawke bierzecie dziennie? Pytam, bo bedac w Polsce moj progesteron sie skonczyl i kupilam Luteine, ktora ma mniejsza dawke i nie wiem, czy sobie ja prawidlowo dawkuje. Wczesniej bralam co 6 godzin po jednej globulce 100 mg, a teraz Luteine 50 mg co 4 godziny.

Trzymajcie sie tymczasem!

mamaflavii - ja biore luteinkę 2 x dziennie po jednej. Ale właściwie gin kazał już mi odstawić. Mam tylko dokończyć opakowanie :-)
minika88 - witaj!
kraf83 - znowu teściowa? pomyśl sobie, że gdyby wreszcie przyjechała na ten obiad byłoby gorzej, bo na siłe wszystkich chciałaby przekoanać do ślubu. wtedy miałabyś jeszcze więcej stresów i nerwów. Dobrze, że nie przyjechała :-) Przestań sie przejmować! bo po co? A jak się obrazi, to przynajmniej na jakiś czas będziesz mieć spokój! :happy2:

Masz racje ardzesh. mam to gdzieś. nie jezdze tam do nich. teraz moj darek przesiaduje u mnie. mysle ze musi minąć sporo czasu az ona oswoi się z tym brakiem kościelnego,.

Spóźnione życzonka dla Nathalie
201841%20-%20bukiet%20roz%5B1%5D_m.jpg

Mitsu
mam nadzieję że już wiesz że wracasz do domku :-)

Hej Dziewczyny!

Ja tez raczek jestem dziesiejszy :-) Ale urodziny spedzam samotnie, Marek w pracy, kolezanki jakby juz calkiem zapomnialy o mnie, rodzinka pracuje, ale za to dzis wizyta u gina i mam nadzieje, ze zobacze moe malenstwo, i to mi poprawi humorek w ten niezbyt wesoły dzien.

reklama
A dzisiaj ja przezywam dzień strachu, od rana tak mnie brzuch boli. Jak siedze to jest okej, ale jak wstaje to taki skurcz, czuje się tak jakbym miała sklejone coś w brzuchu i po wstawianiu to coś sie odkleja i boli, aż się popłakałam.
Macie też takie bóle?

Do góry