reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

>>>>>Pogadajmy sobie -o wszytkim i o niczym<<<<<

Golimek ja nijak nie moge włożyć Bartka w ta chuste :( rak mi brakuje :/ ale jak mi maz pomoze to faktycznie rewelacja, plecki nie bola i rece wolne :)
Zazdroszcze Wam dziś pogody. U nas niestety paskudnie i ze spaceru dziś nici. Przyszłaby juz wiosna :(

reklama
Hooba, bo to nie jest proste, ja się na razie uczę, ale słyszałam, że jak się nabierze wprawy to nie jest to problem i tego się trzymam:-) Mojemu mężowi motanie idzie znacznie lepiej. U nas też wiosennie, zaraz na spacer idziemy:-)

A my już po spacerku szybko wróciliśmy bo zerwał się momentalnie silny wiatr i zaczęło się chmurzyć i bardzo brzydko się zrobiło więc spacerowaliśmy tylko 40 min.

golimek
Jak Ty dajesz sobie radę??? ja cie naprawdę podziwiam i często o Tobie myślę. kacper ma już 4 lata i wiele rzeczy (a właściwie wszystko rozumie) a i tak chce jeść jak ja karmię małego wszystko chce wtedy jak ja jestem zajęta przy Cyprianie, no ale poza tym sam je sam sisuia sam się sobą zajmie. A Franek jest przecież młodszy. jak Ty to godzisz??

ale się wpieniłam, przyszli do nas goście i jedna osoba ma grype!!!!!

to jest po prostu nie do pomyślenia ;/ niektórzy ludzie są takimi kretynami, że szok.

I to jeszcze nic mi nie powiedziała, sama zapytałam jak zobaczyłam szkliste oczy, sińce pod oczami i bladą cerę ;/
szkoda tylko, że na małą mi nachuchali ;/////////

to jest po prostu nie do pomyślenia ;/ niektórzy ludzie są takimi kretynami, że szok.

I to jeszcze nic mi nie powiedziała, sama zapytałam jak zobaczyłam szkliste oczy, sińce pod oczami i bladą cerę ;/

Bez komentarza:wściekła/y:
Oby malutkiej nic nie było- moja koleżanka ostatnio poszła z synkiem do swojej przyjaciólki która też mam małego synka i tamtą odwiedziła jakaś panna z zapaleniem oskrzeli- efekt taki że obaj chłopcy trafili na 2 tygodnie do szpitala z zapaleniem płuc:crazy:

nie dziwie ci sie :baffled:
wiadomo że dziecka nie uchronimy dzieciaczków przed zarazkami np. w autobusie czy sklepie ale żeby przynosić komuś wirusy do domu!!!

Witam, 16 listopada 2008 urodziłam chłopczyka Bartoszka. W szpitalu dostałam Niebieskie pudełeczko Skarb malucha oraz te drugie, którego nazwy nie pamiętam :(

Mam pytanie do mam. W pudełeczku znajdowała się ulotka Instytutu Pampers. Taka zielona książeczka, w której był jeden pampers i kilka chusteczek. Mam prośbę do mam, które posiadają taką książeczkę, czy by mogły zobaczyć czy nie mają w niej wierszyków dotyczących kąpieli, na dobranoc. Wiem, że w niej były, ale ja swoją ulotkę zapodziałam i nie mogę sobie przypomnieć treści tych wierszyków. Byłabym bardzo wdzięczna za napisanie treści tych rymowanek. Proszę, czy byście mogły sprawdzić? Dzięki wielkie i proszę o ewentualny kontakt: GG 2862607

Samaola ,ale jaki masz problem z rejestracja?/Nie dostajesz tego linka aktywacyjnego czy jak klikniesz w niego to nie aktywuje ci konta?
Nie dostaję żadnego maila z kluczem, jakbym wogóle sie nie zarejestrowała, choć po rejestracji wyskakuje informacja, że link z kluczem aktywacyjnym został wysłany na skrzynkę. Najbardziej wkurza mnie to, że jeśli nie jestem zarejestrowana to nie mogę nawet napisać do administratora i zapytać co z tym zrobić...

reklama
larkaa - pogoniłabym z kosą w ręku! :wściekła/y:

My dzisiaj zaczynamy kurację z sab simplex. Koleżanka Czeszka jeszcze nie dotarła z lekiem do Polski, ale moja koleżanka dzisiaj odwiedziła mnie, a sama ma córeczkę 3,5 miesięczną z kolkami więc odsprzedała mi jedną flaszkę. pierwsza dawka za nami, ale nie pomogła jakoś specjalnie :no: mam nadzieję, że z czasem będzie lepiej :tak:

Do góry