reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

>>>>>Pogadajmy sobie -o wszytkim i o niczym<<<<<

reklama
Ja ostatnio też byłam na zakupach dwie godzinki a mąż świetnie sobie radził czasem mam wrażenie że nawet lepiej niż ja:confused::baffled:. Nocne wyjścia nie wchodzą w ogóle w grę chyba że tak jak piszę larkaa za jakiś czas jak chłopaków się podrzuci babci, poza tym nie wyobrażam sobie nocnej zabawy bez mojego Piotrka jakoś tak smutno by mi było że on tam ja tu. na kawę do koleżanki mogę iść ale na balety sama to już nie(starość nie radość:-p:-p).

Ja wczoraj zrobiłam sałtkę z tuńczyka ale zamiast majonezu dałam jogurt i małemu nic nie było.
Ale za to wyspał się trochę w dzień i w nocy budził się co godzinę lub dwie, nie płakał nic go nie bolało po prostu nie chciał spać:baffled::baffled:(jak można w nocy nie chcieć spać??)
My dzisiaj znowu sami ale za to od rana pięknie świeci słońce więc pójdziemy we trójkę na spacerek, dobrze że jest to słonko to chociaż humor lepszy i jakoś tak weselej:-)

Ardzesh, ja mam chustę tkaną, taką długą szmatę. Przy Franku miałam kółkową i nie zdała egzaminu. Helenkę dopiero raz nosiłam i podobało się małej dopóki mamusia chodziła.
chustomania Kieszonka instrukcja
[video=youtube;I6Eb2_JexR0]http://www.youtube.com/watch?v=I6Eb2_JexR0&feature=related[/video]
Samaola, ja się rejestrowałam na chusty.info z 3 m-ce temu i nie było problemu.
Jezyku, u nas tez marna noc ;/ A co do nocnych wyjśc to z moim mężem chyba tak szybk nie wyjdę, bo nie mamy z kim dzieciaków zostawić.

Kamylka - dzięki za linka. Będę mieć chwilkę to poszperam.
golimek
elwis_m - dzięki za linka. Zapomniałam o Tv BB :)
golimek - Mogłabym pomyśleć, że mi na złość zrobiłaś ;-) :)) To jest jedyny rodzaj chusty, który wydaje mi się, że rozumiem o co w niej chodzi. Tylko trochę droga :-( A póki co - mam chustę taką zwykłą zakładaną na ramię, że wsadza się dzidzię. Coś jak chusta kółko - bez kółka :sorry2: I tej chusty nie czaję. Ale może zainwestuję w nią. Zobaczę jeszcze na allegro. Na razie mi się marzy taka chusta!
Dzięki za odpowiedź

Ardzesh, wiem że to cholerstwo drogie jest, ale dla mnie taka chusta to ratunek. Małą wrzucę do chusty i mogę się Frankiem zajmować. Słyszałam, że potem łatwo sprzedać taką chustę...zobaczymy. Wklejam zdjęcia z Helką w chuście.
chusta.jpg

Samaola ,ale jaki masz problem z rejestracja?/Nie dostajesz tego linka aktywacyjnego czy jak klikniesz w niego to nie aktywuje ci konta?
Dziewczyny,czy wy jecie takie serki typu philadelphia,chodzi mi o te bez dodatkow.\Tak mysle czy jak zjem to malej nie zaszkodzi,bo wedlina mi sie przejadla a wczoraj bolal ja brzuszek:-(

Kamylka, ja bym spróbowała serka. Ja jem biały ser i jest oki. A zaraz idę sobie zrobić kawkę z mlekiem, zaszaleję dzisiaj:-D
Ardzesh, - ZAMOTANA.PL, stąd ją kupiłam. To jest chusta Vatanai 4,5m.
Długo zastanawiałam się jaką kupić, bo faktycznie duży jest wybór i chyba za mniej niż 200 zł trudno kupić.

reklama
ahhh dziś na dzień kobiet mąż mi zrobił takąąąą cafe latte jak w dobrej knajpie, mniaaaaam :)
i pogoda też super u nas, 40 minut spacerowałam :)

Do góry