Tez juz wchodze w ciuchy przedciazowe
wczoraj mielismy wieczor ze znajomymi w knajpie ;-) w koncu moglam zalozyc cos "normalnego" i choc ubrania ciazowe mi jeszcze zostaly (tez nadaja sie do noszenia po ciazy) to ja z checia teraz je odstawie w kąt i pociesze sie pozostalymi ubrankami 
Znajomi jak mnie ozbaczyli to powiedzili ze bez brzuszka wygladam jakbym nie byla soba
brakuje im widoku Maćka w brzuszku
pbg
jak wychodze to zostawiam malego z moja mama, bo wiem ze ona odpowiednio sie zajmie.... no a nie wiem jak tata by soebie z synem poradzil jakby byl z nim sam , karmic z butelki juz go umie, ale nie potrafi rozroznic kiedy maly jest glodny a kiedy ma mokro
dlatego mam podobnie, ze jak syn placze to tata go nosi i kolysze - i zatanawia sie dlaczego syn placze... no i dopiero jak zasugeruje zmiane pieluchy to tam spojrzy 
Ale podejrzewam ze gdyby mezczyzni zostawali z dziecmi czesto to tez by sie nauczyli co i kiedy robic ;-) w koncu my tez zaczynalysmy nauke od zera

Znajomi jak mnie ozbaczyli to powiedzili ze bez brzuszka wygladam jakbym nie byla soba

pbg

Ale podejrzewam ze gdyby mezczyzni zostawali z dziecmi czesto to tez by sie nauczyli co i kiedy robic ;-) w koncu my tez zaczynalysmy nauke od zera