reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

>>>>>Pogadajmy sobie -o wszytkim i o niczym<<<<<

:-D:-D:-DAga nooo, ja tylko dbałam o nią.:-D:-D:-D:tak:. To taka siostrzana troska była.:tak:
A w sumie to babki malują sobie paznokcie i też wdychają ten opar z lakieru i nic im nie jest.:-p
A przeciwwskazania? Farba przenika przez skórę do głowy i mózg lansuje.;-):-D:-D:-D

reklama
Pewnie -j- nie zastanawiaj się nie nawet, tylko rób!
Ja to dopiero maniak jestem, do szpitala kosmetyki do malowania zabieram :D
<stwierdziła larkaa zajadając się 10-tą rurką waflową>

z tego co wiem to można farbować a nawet trzeba bo mamusia musi wygłądać ślicznie . Wyobrażacie sobie jak by dzidziuś wyszedł na świat i co by zobaczył....:szok::szok::szok:
larkaa współczuje sąsiadów:wściekła/y: ja mieszkam w domku i mam taki spokój .że jak bym mogła to z chęcią bym ci troszku oddała:tak::tak:

No i aby czekać aż larkę zmuli....
A tak apropo daj jedną.:sorry2:
A ja żelki ciumam:rolleyes2:.Chce któraś? :oo2:

jolek podobno maluch mało co widzi po porodzie.I dobrze... ufff..

-j- a mama włosów nie kazała ci ściąć, w ciąży wygodniej a później dziecko nie będzie cię miało za co szarpać. Ale ja też swojej sis mówiłam żeby na obcasach nie chodziła, a jak ja zakładałam swoje to teściowej oczy mało z orbit nie wyskoczyły. Bo przestałam powtarzać jak papuga tylko najpierw zadaje pytanie dlaczego. Farbuj babo włosy wszędzie :-D:-D:-D.

O ścięcie nie pytam , bo wiem , że można. A to podstawa u mnie po farbowaniu.:tak:
A te łonowe to chyba sobie odpuszczę i zgolę do łysa.:-D:-D:-DNa farbie zaoszczędzę.:-D:-D;-)

-j- farbuj farbuj i się nie zastanawiaj na porodwóece masz być mega gwiazda;-):-)

A w ogóle to witam i melduję że nie rodze ale mnie nie bedzie bo jedziemy na roczek i wy też nie zabierajcie się za rodzenie żebym nic nie przegapiła.:-p

miłego dnia

-j- ja właśnie wczoraj odwiedziłam fryzjera:tak: bo na te odrosty juz patrzeć nie mogłam..przez całą ciąże regularnie farbowałam włosy..taką specjalna farbą, którą rozrabia się z wodą..więc ma mniej tych chemikaliów:tak: ogólnie wiem, że nie ma się czym stresowac...to nie szkodzi maleństwu:tak:
a nam się wczoraj telewizor zepsuł:wściekła/y: zaraz za ściana mam solarium i chyba maja tam za duże natężenie prądu..bo często światła nie mamy..wczoraj światło zgasło..za 20 minut naprawili..a tv nie dało się włączyć..:-( najgorsze to, że gwarancje mam nie podbitą..a paragon oczywiście rozkłada się już na wysypisku:sorry2: dzwonilismy do kilku facetów od napraw..to żaden nie podejmie się naprawy lcd:wściekła/y: i teraz siedze cały dzień bez tv..dobrze, że komp działa..

reklama
Do góry