reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

>>>>>Pogadajmy sobie -o wszytkim i o niczym<<<<<

Zazdroszczę Wam tych usg szczerze mówiąc. Ja w środę idę do połoznej... na wywiad... :nerd:

Natomiast współczuję gorąco podejrzanych upławów, plamień, i torbieli. :-( Mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze.

Co do upławów to tez się martwiłam na początku, ale własnie wyczytałam, że jeśli nie mają przykrego zapachu to jest ok. Zawsze nosiłam wkładki zapachowe więc nie miałam pojęcia czy jest się czym martwić, ale od tygodnia nie używam i wszystko jest ok. ;-)

reklama
Jezyk dzięki, to mnie uspokaja, choć nie mam powodów do paniki. Lubie jak ktoś tak napisze że coś jest normalne. Z tymi ciągnącymi bólami brzucha, to pewnie zaraz je zacznę czuć, tak samo jest z kolorem mojej bielizny, sprawdzam w świetle, w cieniu, potem jak wyschnie, no koszmar i widzę to co chcę.

antar :-):-):-) tylko nie wmawiaj sobie tam niczego. z tego co opisywałaś to ja też myślę że twoje upławy są jak najbardziej normalne i nie mają nic wspólnego z plamieniem:-D
A kiedy wybierasz się na usg?

nathalie
a to dopiero po wizycie u położnej będziesz się umawiała na usg? czy jak?

kingab
i co tam u ciebie?

hooba larka elwis
i wszystkie niewymienione z powodu sklerozy mamuśki miłego dnia dla was

Dziewczyny jeśli chodzi o torbiele to z Konradkiem też je miałam i też ok 4cm, tylko wtedy to nie był taki problem a lekarz ten sam.... dlatego się martwię bo pewnie nie chce mi powiedzieć wszystkiego i zrzuca na torbiel. Ale już sie zarejestrowałam i idę na konsultacje do innego gin na 12 trzymajcie kciuki proszę.
A upławy u mnie w poprz ciąży były spowodowane zapaleniem, brałam co 3 dzień jakieś globulki dopochwowe, i teraz zaczyna się dokładnie tak samo. Upławy były żółte i bezwonne i w niczym dzidzi nie przeszkodziły

Też mam nadzieję że gdybym plamiła to bym raczej wiedziała, bo to się chyba wyraźnie różni od innych wydzielin. Jezyk kochana, jak Ty mnie uspokoiłaś. Co do usg, umówiłam się na kolejne 23 czerwca, może już serducho zaobserwujemy. Dzidziuś będzie miał wtedy ( od daty poczęcia) dokładnie 5 tygodni i 3 dni, mam nadzieje, że serduszko już zobaczę że biję dla mamusi:)
A czy któraś z was widziała serduszko?

antar ja miaąłm jedno usg ale tak jak u ciebie było jeszcze za wcześnie poza tym owulacja mogłą się przesunąc o kilka dni bo z tym też różnie i teraz idę w środę na następne i powinno być już coś widać tzn. powinno być już serduszko. chciaż wtedy lekarka powiedziała że jak na ten czas to wszystko jest tak jak być powinno więc idę pełna nadziei że wszystko będzie dobrze.

Tak, nie ma to nieregularne cykle. Ja zaszłam w ciąże w 18 dniu cyklu, zresztą te cykle u mnie to chore były. 40 dni, przedtem pare miesięcy pusto, naprawdę szok że udało się zajść w ciąże.
Dziewczyny trzymam kciuki za wasze maleństwa

reklama
Do góry