reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

>>>>>Pogadajmy sobie -o wszytkim i o niczym<<<<<

To fajnie jak masz w pracy taką możliwośc:)Ja niestety nie mam:( Pracuje w firmie, która zajmuje się m.in internetem, ale mam zablokowany dostęp:( Pisac mogę tylko w domku:) Dziś wolne:) Odpoczywam:)

reklama
a śpię normalnie, zasypiam 23 budzę sie 5.30, bo pieski przed praca musze wybiegać, choć przyznam się że ostatnio kosztem psów, ucinam im spacer na rzecz swojego pospania i budzę się 6.30

antar, ja to samo właśnie studia kończę :) uczę się do ostatniego egzaminu, a w przyszlym tygodniu musze skonczyc pisać pracę licencjacką bo za 2 tygodnie mam obronę :)

Witam hurtem wszystkie przyszle mamusie, tez nie mam za bardzo czasu na pisanie - siedze jeszcze w pracy. Ale przynajmniej moge sobie co jakis czas poczytac co nowego ;-). U mnie z objawami jest tak: piersi sie powiekszyly i bola, apetyt tez wiekszy, ale poki co zachcianek zadnych. Mam wizyte u lekarza na 19 czerwca, ciekawe jak bedzie przebiegala, czy zrobi USG, czy zleci jakies badania. Mam ponad 30 lat ale zero doswiadczenia z zakresu ciazy, do tej pory nigdy mnie to nie interesowalo, jak to jest byc w ciazy. A teraz czytam i zastanawiam sie, co powie lekarz. W czasie pierwszej wizyty tylko mnie zbadal i zalecil kolejna na 19.06. Zadnych badan krwi, nic. Z wyliczen kalkulatora wynika, ze powinnam miec termin na poczatku lutego gdzies 5-10. Czy powinnam zmienic lekarza, zupelnie go nie znam, mieszkam w obecnym miejscu od lutego, wiec lekarz do ktorego do tej pory chodzilam odpada - 200 km dalej. Co robic ? Czekac ?

DOBRYWIECZOREK :-)...
Dorotko witaj . cieszę się że będę mieć bratnią duszę z cesarką na horyzoncie . Myślę że będzie nam łatwiej :tak: Pierwszą też miałaś cesarkę ? Rozmawiałaś już teraz z ginem na ten temat ?
Buziaczki dla wszystkich :-D:-):-D

ja też po cesarce jestem :-)
i prawdopodobnie następny poród też tak będzie wyglądał, i chyba bym nawet chciała :tak::tak::tak:

reklama
Asus pierwszą też miałam cesarkę i wiem na 100% że i tym razem tak będzie :-)
ooo Elwis widzę że nas więcej :)

Zrobiłam sobie racuchy bo mi się zachciało zjadłam dwa i niedobrze, a teraz się raczę kapustą kiszoną - jedyne co mogę jeść to kwaśne...

Do góry