reklama
Ewelinka:)
jesteśmy rodzicami:)
Widze, że często przessiadujecie na forumJa niestety nie mam aż tyle czasu Praca...Ale lubie czytac wasze posty, zawsze czegoś ciekawego się dowiemCo do jedzenia...to mnie odrzuca od wszystkiego A termin wg kalkulatorów między 4 a 9 lutego Do lekarza umówie się w poniedziałek, bo teraz może byc jeszcze za szybko Już nie mogę się doczekac. Pozdrawiam
Nathalie
Fan(ka)
Czarodziejka dziękujemy bardzo. :-)
Swietliczek witam serdecznie nową ciężarówkę.
Byłam dziś u lekarza z moja córeczką i przy okazji zapytałam o ten lek, który brałam dopochwowo jak byłam w ciąży a jeszcze o tym nie wiedziałam. Powiedział, że nie ma się czym martwić, na pewno nie miało to zadnego wpływu na fasolkę, także wielki kamień z serca, uffff.
Powiedzcie jak sypiacie w nocy? Ja jakoś niedobrze, ciągle się budzę, jest mi albo za zimno, albo za gorąco. Potem chodzę jak zombi...
Swietliczek witam serdecznie nową ciężarówkę.
Byłam dziś u lekarza z moja córeczką i przy okazji zapytałam o ten lek, który brałam dopochwowo jak byłam w ciąży a jeszcze o tym nie wiedziałam. Powiedział, że nie ma się czym martwić, na pewno nie miało to zadnego wpływu na fasolkę, także wielki kamień z serca, uffff.
Powiedzcie jak sypiacie w nocy? Ja jakoś niedobrze, ciągle się budzę, jest mi albo za zimno, albo za gorąco. Potem chodzę jak zombi...
udało się a więc do suwaczkow polecam stronę Suwaczek ciążowy - Suwaczki i grafiki – ciąża, ślub, urodziny – podpisy, sygnatury na forum, bloga, stronę www mam nadzieję, że wam się przyda
Udało Się :-)
hmmm wg tej teorii to co ja [powiem swojemu dziecku jak w pierwszej ciąży mogłam jeść wszystko a teraz nie mogę nic ?? mi sie wydaje ze każda ciąża jest inna i moja mama nie ma tu żadnego znaczenia...
jeśli chodzi o spanie to sie całkiem rozregulowałam bo leżę cały dzień i wieczorem spać mi sie nie chce tylko w dzień, ale nic jutro do lekarza i może pozwoli już chodzić normalnie - już się nie mogę doczekać
jeśli chodzi o spanie to sie całkiem rozregulowałam bo leżę cały dzień i wieczorem spać mi sie nie chce tylko w dzień, ale nic jutro do lekarza i może pozwoli już chodzić normalnie - już się nie mogę doczekać
reklama
Ewelinka ja piszę właśnie z pracy Mam swój pokoik to nikt nie widzi, a ostatnio mniej roboty to daje radę, w domu musze pisać prace zaliczeniowe bo studia kończę i już czasu nie mam, ale i tak zaglądam wieczorem żeby sprawdzic co w trawie piszczy