reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

>>>>>Pogadajmy sobie -o wszytkim i o niczym<<<<<

reklama
Dzięki kochane.
Wiecie co kocham ryby, śledzie, pasty rybne itd itp a do tego ogórki....mogłabym na tym żyć obecnie :)

Paulusiu wcześniej odczuwałam straszne zmęczenie przez 1,5 tygodnia (jak się nie położyłam po pracy na 1,5 godziny to nie byłam w stanie ustać), ale od 4 dni mam więcej energii i nie musze spać po pracy. No jakie objawy? Piersi rozmiar większe, wrazliwe sutki, wieeelki apetyt i rózne zachcianki. Od czasu do czasu miewam zgage i tyle, żadnych nudności. A widzisz ja z kolei wcale często nie siusiam, jedynie w nocy musze wstać przynajmniej raz, a kiedyś na spokojnie wytrzymywałam :)

Elwis to wielkie słońce, oby świeciło do końca życia
Paulusia i larkaa łącze się z rozwojem ciąży z wami. Ja mam te piersi lekko obolałe, na czczo muszę coś zjeść bo grozi mi spowiedź w toalecie. Bóle brzucha dalej mnie męczą, ale żadnego plamienia tylko żółte upławy.No i zmęczenie, ponadto niespotykany jak na mnie apetyt, bardzo szybka przemiana materii, krótko po zjedzeniu męczy mnie ssanie w żołądku. No i tyle.Zapytajcie się swoich mam, jak się czuły w czasie ciązy, bo w przypadku moich koleżanek z wydziału to się bardzo sprawdzało.

Ale larkaa z tymi śledziami to współczuję, nienawidzę drani, nawet ich zapach mnie odrzuca. Za to ogórki w każdej formie, teraz obecnie małosolne są na topie.

Witam

swietliczek witaj i gratuluję
asus witaj w klubie ja też będę mieć cc i wiem że to będzie styczeń ale termin jest luty jak nic :)
antar bardzo się cieszę że wszystko się układa :)

tak piszecie o jedzeniu a mi niedobrzeeeee :no:

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry