reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

>>>>>Pogadajmy sobie -o wszytkim i o niczym<<<<<

reklama
Dzięki kochane.
Wiecie co kocham ryby, śledzie, pasty rybne itd itp a do tego ogórki....mogłabym na tym żyć obecnie :)

Paulusiu wcześniej odczuwałam straszne zmęczenie przez 1,5 tygodnia (jak się nie położyłam po pracy na 1,5 godziny to nie byłam w stanie ustać), ale od 4 dni mam więcej energii i nie musze spać po pracy. No jakie objawy? Piersi rozmiar większe, wrazliwe sutki, wieeelki apetyt i rózne zachcianki. Od czasu do czasu miewam zgage i tyle, żadnych nudności. A widzisz ja z kolei wcale często nie siusiam, jedynie w nocy musze wstać przynajmniej raz, a kiedyś na spokojnie wytrzymywałam :)

Elwis to wielkie słońce, oby świeciło do końca życia
Paulusia i larkaa łącze się z rozwojem ciąży z wami. Ja mam te piersi lekko obolałe, na czczo muszę coś zjeść bo grozi mi spowiedź w toalecie. Bóle brzucha dalej mnie męczą, ale żadnego plamienia tylko żółte upławy.No i zmęczenie, ponadto niespotykany jak na mnie apetyt, bardzo szybka przemiana materii, krótko po zjedzeniu męczy mnie ssanie w żołądku. No i tyle.Zapytajcie się swoich mam, jak się czuły w czasie ciązy, bo w przypadku moich koleżanek z wydziału to się bardzo sprawdzało.

Ale larkaa z tymi śledziami to współczuję, nienawidzę drani, nawet ich zapach mnie odrzuca. Za to ogórki w każdej formie, teraz obecnie małosolne są na topie.

Witam

swietliczek witaj i gratuluję
asus witaj w klubie ja też będę mieć cc i wiem że to będzie styczeń ale termin jest luty jak nic :)
antar bardzo się cieszę że wszystko się układa :)

tak piszecie o jedzeniu a mi niedobrzeeeee :no:

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry