reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

>>>>>Pogadajmy sobie -o wszytkim i o niczym<<<<<

Dzięki Dziewczyny za przywitanie :-). Będę Was męczyć na bieżąco jak będę miała jakieś wątpliwości:-p. Ja też bardzo lubię kawę, ale u mnie to zawsze była rozpuszczalna z dużą ilością mleka także serwuje sobie rano i wystarczy. A jeśli chodzi o rodzaj porodu, to na razie o tym nie myślę. Muszę znaleźć jakiegoś dobrego ginekologa na początek i wybrać się na wizytę.

reklama
Witam wszystkie nowiutkie lutówki:-D widzę że jest tu większość doświadczonych mam. a ja właśnie nic nie wiem o ciąży a tym bardziej o porodzie:-D ale licze na wasze wsparcie, bo naprawdę jestem zielona

:-) cześć Paula...witam również
Nie martw się będziemy się wspierać.. służę pomocą :angry:
Pozdrawiam :tak:

cześć asus! :-D
Dzięki za miłe powitanie... :-)
Słuchaj na początek mam małe pytanie ..jak ty obliczyłaś swój termin porodu..wiem że są kalkulatory itd. ale mi z niektórych wychodzi 5 lub 6 jak to jest w końcu ..... ostatnią miesiączkę miałam 8.maja.2008
Pomóż bo dostaje wścieklizny :wściekła/y:

lajfik lekarze liczą w taki sposób do daty ostatniej miesiączki dodają 7 dni i do tego 9 miesięcy czyli u ciebie wychodzi 15 luty:-):-) jak pójdziesz do ginekologa to też ci tak wyliczy.

asus wiem o czym mówisz my też na razie nikomu nie mówiliśmy chociaż staram się myśleć cały czas że będzie dobrze i musi być teraz.

No to jestem po wizycie...

Słyszałam serduszko które bije prawidłowo, ale to jedyna dobra wiadomość :( Gin zmierzył crl i wyszło 6,4 czyli przez tydzień tylko 3mm urosło :( Jak mu powiedziałam że powinno być więcej to przestawił głowicę i wyszło 9,7 mm czyli prawidłowo by było... ale później cały czas mówił że trochę mało urosło. Że już nie wspomnę o 4cm torbieli na jajniku.

Mam taki mętlik w głowie... w pon lub we wtorek postaram się pójść do innego żeby to sprawdzić bo przez dwa tyg do nast wizyty zwariuję chyba.

dorotka bedzie dobrze ale nie dziwię ci się że chcesz iść do innego i skonsultować. a jak byłaś wcześniej to który był tydzień i ile miało dzieciątko.

A ja mam pytanie o kosmetyki. jakie stosujecie teraz jak wiecie o ciązy cały czas te same czy zmieniacie. najbardziej chodzi mi o płyn do higieny intymnej czy uzywacie tego co dotychczas czy są specjalne dla kobiet w ciąży

reklama
Dorotka powiedz mi a dostałaś coś na tą torbiel? Jakiś duphaston albo luteinę? Ja moją torbiel mam od roku i ciągle z nią walczę, dlatego też wielkim zaskoczeniem była dla mnie ta ciąża. A jeśli chodzi o fasolkę to na Twoim miejscu też bym poszła do innego ginekologa. Będzie dobrze :)

Do góry