reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

>>>>>Pogadajmy sobie -o wszytkim i o niczym<<<<<

hej hej!!!
Jejku jakiego ja mam dziś lenia! A czas biegnie nieubłaganie. Tyle rzeczy do zrobienia, a ja się jakoś skupić na niczym nie mogę, ehhh.. :crazy:
Miłego dnia, Dziewczyny!!! Muszę się wziąć za siebie i za robotę.:crazy:

reklama
lajfik widzę, że jedziesz do mojego męża??:-) a ja mam dziś ponury nastrój..wkurzył mnie z rana jeden niekompetentny urzędnik..ale mam w sobie złośc..nie ma męża i nie mam na kim się wyładowac..:-(

kraf83 współczuję..ja już sobie nie wyobrażam teraz siebie w pracy..jestem na zwolnieniu od początku lipca aż do rozwiązania..jeśli masz możliwośc to też idź..może siedzenie w domu nie jest zbyt ciekawe, ale lepsze to niż praca:tak:

Ewelinka chciałabym ale jestem po prostu głupia i jakoś martwie się tą pracą. chciałabym przechodzić wrzesień cały a w październiku iść na 2 tygodnie. Po drugie dostałam podwyżke :) i o to też nie chce za bardzo iść na razie na l4. wrzesień jakoś przechodze :(

No i byłam u gina :-D
Oglądaliśmy sobie dzidzie z każdej strony:-):-)
Dzidzia w tamtej chwili coś jadła - mieliła coś w buzi :) a za chwilę głaskała się po buzi więc śmiałam się, że "poprawia makijaż". Przeszliśmy niżej... zaglądaliśmy pomiędzy nóżki i ku naszemu zaskoczeniu - na chwilę obecną jest to dziewczynka :-D
A cała rodzina jest przekonana że to będzie chłopak :-D
Ale gin mówi, że mam się jeszcze przez miesiąc wstrzymać z różowym kolorem, bo może jeszcze "wyskoczyć" siusiak.
Czy wyskoczy, czy nie JEST PIĘKNIE :-D

Dzien dobry, dzien dobry! Melduje sie z krainy wiecznie placzacego nieba;-)
Lajfik zazdroszcze Ci tej Hiszpanii, u nas dzis 9 stopni, brrrr!!!!:baffled::baffled::confused:
Milenka, mi tez snil sie dzis dzidzius:tak: Snila mi sie sliczna dziewczynka, miala kasztanowe, krecone wlosy i takie duuuuze czarne oczka, przepieknie sie usmiechala, malenkie cudo:-) Tak mi teraz pozytywnie i caly czas sie usmiecham, o tak :-):-):-);-)
Nie chce mi sie wychodzic z domu, bo szaro i mokro, a musze zrobic jeszcze jakies zakupki, bo dzis przylatuja moi rodzice:-)
Ardzesh, mi tez wszyscy wroza synka, zobaczymy:-D gratuluje coruni!:-)
Ewelinka, lobuzie, cale szczescie, ze nie ma Twojego meza, bo mogloby sie biedakowi oberwac;-) Jak jestem zla, to np. ulubiona muzyczka moze zdzialac cuda:tak: albo wcinam twarde jablko, czasem pomaga;-);-);-)
Justynka, nie martw sie, ze bedziesz sie nudzic. Na pewno zaczniesz kompletowac wyprawke, szukac odpowiednich mebelkow... A przeciez wszystkie ciszki trzeba wyprac, poprasowac... Czeka nas sporo pracy.:tak:
Oki, lece, buziolki Mamusie!

a ja wam powiem dziewczyny ze ja wcale jakos tak nie popieram tego siedzenia w domu moze dlatego ze jeszcze mam sile biegac do pracy i pracuje w urzedzie ale procz tego rannego wstawania to nie mam zle jakos tak ulozony dzien nie to siedzenie caly czas w domu brrrrr co innego gdyby juz dzidza byla wtedy to bym mogla;))) no ale nic trzeba sobie radzic bo juz 9 koniec stazu;) co do usg to naprawde gratuluje tez bym juz chciala zobaczyc cokolwiek ale tak duzo mnie czekania jeszcze czeka;) do konca wrzesnia na usg ale nic i to wytrzymam;))

Dziewczyny zero alkoholu. Wszelkie badania mówią że nie ma bezpiecznej dawki alkoholu. Poczytajcie o FAS i o poradniach gdzie trafiaja dzieci z różnymi zaburzeniami, skąd wiecie że adhd nie jest wywołane tym że ktoś sobie pijał karmi. Wiem co mówię w tym względzie, bo skończyłam pedagogikę. A bzdury typu że czerwone wino jest dobre woła o pomstę do nieba, normalnie skręca mnie jak mi jakaś koleżanka mówi że powinnam pić czerwone wino, wtedy robię cały wykład o FAS i FAE. Tak czy inaczej te dzieci o których mówiłam są często ofiarami nieświadomych i kochających mam które dla ich dobra piły sobie kieliszek czerwonego wina raz w tygodniu. Oczywiście to się zdarza żadko, ale dla mnie jak ktoś pije alkohol w ciąży a potem nie ma żadnych problemów z dzieckiem, to ma po prostu szczęście.

reklama
Dziewczyny a ja mam takie pytanie <br>
<br>
bo widzę, że wiele z was już mówi o malowaniu pokoju dla dziecka czy o mebelkach i ja już teraz sama nie wiem. Bo wszyscy wkoło mi mówią, że to bezsensu bo i tak przez 1 rok łóżeczko dziecka stoi w sypialni rodziców (no chyba że komuś chce się w nocy biegać z pokoju do pokoju albo ma niańkę). Też chciałam stroić pokój, już w głowie wiadomo cały plan zagospodarowania pokoju....ale moje koleżanki młode mamusie ciągle mi powtarzają "kobieto, jaki pokój, jak wstajesz w nocy co chwilę to im bliżej łóżeczko tym lepiej, bo jak tylko się obudzi ty wstajesz i się zajmujesz, a zanim usłyszysz je z pokoju obok to zrobi arie na całe osiedle" <br> No więc co wy o tym myślicie dziewczyny, bo ja już sama nie wiem. Odłożyłam za namowami mamusiek i koleżanek nawet robienie pokoju dla dziecka na za rok. Teraz tylko łóżeczko kupię.

Do góry