justynka2506
Zaciekawiona BB
no hej dziewczyny alez sie tu dzialo jak mnie nie bylo ale dobrze tylko juz nie wirem na co odpisywac
)) macie tak wczesnie wizyty na usg a moj glupi lekarz kazal mi przyjsc na sama wizyte po 20 wrzesnia i wtedu umowi mnie na usg dopiero kolo 30 a to nie sprawiedliwe wlasnie zaczelam 18 tydz... czekam i czekam i czas jak no zlosc za swolno plynie co do ruchow malenstwa to jak czytam co piszecie to powoli nabieram pewnosci ze to co mi juz od dobrych paru dni sie przytrafia to chyba rzeczywiscie nasza kruszynka
)))))))):-) bylam wczoraj z moim skarbem na zakupkach bo juz w n9ic nie wchodzilam bluzy i bluzki poszly gladko duzo ich teraz takich dluzszych ale jak przyszlo do szukania spodni to okazalo sie ze albo jeans albo dreski takie szmatki ktore nadaja sie tylko do chodzenia po domu przy poirzadkach;((( objechalismy pol miasta w kazdym sklep[ie to samo i nawet mojemu mezczyznie chyba zrobilo sie mnie zal bo ulkadnie lazil ze mna po sklepach itp doradzal i ani razu nie zamarudzil co jest wprost cudem
w kazdym razie po tym wszystkim bylismy wykonczeni i glodni a co jest najlepsze- jakies dobre zarelko
dzis za to rozpoczynam akcje odnowy biologicznej
bo troszke sie azapuscilam
farbowanie smarowanie nawilzanie oj bede miala co robic po pracy sprzataniu i obiadku
acha dziewczyny mam pytanko czy ktoras z was brala nystatyne? bo lekarz mi przepisal po braniu antybiotyku zebym tam na dole stanu zapalnego nie dostala ale tak jakos uprzedzienie mam nie chce zeby znow skonczylo sie jak kiedys