reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

>>>>>Pogadajmy sobie -o wszytkim i o niczym<<<<<

Ja problem ubran zalatwilam i kupilam sobie 3 sliczne dresy, dwa bawelniane i jeden z cienkiego weluru. Jestem bardzo zadowolona, bo wygladam nadal mlodo i atrakcyjnie. W dodatku to bardzo wygodne a po ciazy tez sie przyda. Nie bede za bardzo inwestowac w ciuchy ciazowe. Tylko mysle o sukience na cywilny, ale mysle ze z tym nie powinno byc problemu, kupie po prostu taka rozszezana pod biustem :tak:

reklama
racja nie ma co za bardzo szalec z typowo ciazowymi ciuchami bo tak naprawde nie przydadza sie pozniej a przy nastepnej ciazy stwierdzi sie ze sa zniszczone czy ze takich sie juz nie nosi itp z reszta ciazowe sa o wiele drozsze a tak naprawde to tylo samo warte niz te "uniwersalne" ciuszki;)
a co do tego ze brzucha nie widac to nie ma sie chyba co martwic bo przynajmniej pozniej bedzi ci lzej choc wiem dobrze jak sie czeka na to keidy bedzie widac;) ...

No tak, ja dzis wyrusze po jakies kosmetyki, koniecznie musze zainwestowac w porzadny korektor pod oczy. Od jakiegos czasu mam okropne cienie pod oczami...:-( mam naturalnie ciemna karnacje, a teraz jestem blada jak sciana... Moja przyjaciolka powiedziala mi wczoraj, ze wygladam gorzej niz ona po 3 nieprzespanych nocach (Jej synek zabkuje), ale coz, tak sie podobno czasem zdarza w ciazy.:confused: Ale pocieszyla mnie, ze przynajmniej mnie nie wypryszczylo:-D A moze Wy moglybyscie mi polecic jakis dobry korektor???

Fakt ubrania ciążowe nie są tanie, ale jest wspaniałe:-D allegro na którym można dużo tanich rzeczy nabyć, a później sprzedać kolejnej ciężarówie. Nie lubię chodzić po sklepach i jak przymierze coś i nie pasuje to zrezygnowana wracam do domu, i z tego powodu uniwersalne rzeczy ciężko mi znaleść. A brzuch choć mały to bluzki wszyskie go góry po kilku krokach się unoszą. Patrzyłam za pasem ciążowym i jak zobaczyłam cenę w jakich one są do doznałam szoku. Ale byłam ostatnio w Factory i znalazłam na przecenie bluzkę taką bez ramionczek, kończąca się zaraz za biustem w kierunku głowy (nie wiem jak się takie coś nazywa). Przymierzyłam i idealny pas ciążowy za 9,90.

ja tez niezbyt korzystnie wygladam cora zabiera urode;))) tak czy owak cere mam taka niefajna gorsza niz przez ciaza w ogole musze z soba porzadek zrobic wreszcie denerwquja mnie osoby krore chorobliwie namawiaja mnie do tego zebym w ciazy sie nie malowala w ogole zebym wlosow nie farbowala tak to moze mam jeszcze ciuchy zamienic na worki po kartoflach zeby juz calkiem jak lach wygladac?;) a wy jak sadzicie czy w ciazy powinno sie dbac o siebie w sensie wizualnym?

a w ogole na ciazy i ciezarnych to wszyscy robia taki biznes ze szok bo sa rzeczy ktore duzo kosztuja a i tak trzeba je kupic zarabiaja na nas niezle ale tak jak mpwisz mozna czasem znalezc jakis "zamiennik" rozsmieszyla mnie ostatnio babka w sklepie wlasiwie babki i w kilku pytam o jakiekolwiek gustowne spodnie NIE na guzik tylko sciagacz sznureczki i cokolwiek innego procz guzikow a one patrxza na mnie jak na jaka kosmitke mowia ze nie pytam czy jeszcze beda to juz w ogole myslalam ze mnie sze sklepu wyrzuca niektorzy ludzi sa naprawde okropni

Justynka, jasne, ze powinno sie o siebie dbac! Ja sobie postanowilam, ze jak juz mam byc mama, to bede sexi mamuska:-D i chyba mi to wychodzi, bo ostatnio facet tak sie za mna ogladal, ze najechal na kraweznik, hihi:-D:-D:-D Ale bez przesady, w domu wskakuje w najwygodniejsze na swiecie dresy, spinam wloski i juz:happy:

dobrze ze nie jestem sama;)) dla mnie to glupota kobieta dba o siebie stara sie dobrze wygladac a jak zachodzi w ciaze to juz w ogole przestaje cokolwiek nad soba procz prysznica robic jedyne czego nie pilnuje tak mocno to waga i tak przytyje i tak i nie mam na yo wiekszego wplywu tym sie nie przejmuje zgubie;) a co do wygladu to i w dresach mozna ladnie i fajnie wygladac przeciez ciaza to ten czas kiedy dziecko zabiera ci duzo z organizmu i tym bardziej trzeba dbac

Oki, oki, uroda uroda, ale najpierw zajme sie obiadkiem, bo moje kochanie niedlugo wraca z pracy:-)
Milusiego popoludnia Lutoweczki:happy::happy::happy:

reklama
no ja za 10 min koncze prace i dopiero wtedy wracam do domku sprzatam i gotuje ale dzis alternatywa zakupki i cos na miescie wreszcie nie bede musiala glowic sie nad tym co ugotowac;)))

Do góry