reklama
Ewelinka:)
jesteśmy rodzicami:)
u nas też strasznie wieje nie brałam Blanki na spacer bo jeszcze trochę podziębiona..
a ja byłam dziś w końcu u neurologa..po trzech miesiącach czekania na wizytę w końcu się udało..diagnoza-migrena z aurą..na szczęście przepisał mi jakieś super skuteczne tabletki..czytałam o nich w necie i luzie z migreną je polecają dostałam też skierowanie na tomografię głowy..jak dobrze pójdzie to może w tym roku się na nią załapię
a ja byłam dziś w końcu u neurologa..po trzech miesiącach czekania na wizytę w końcu się udało..diagnoza-migrena z aurą..na szczęście przepisał mi jakieś super skuteczne tabletki..czytałam o nich w necie i luzie z migreną je polecają dostałam też skierowanie na tomografię głowy..jak dobrze pójdzie to może w tym roku się na nią załapię
Martussa82
Hankowa Matka-Wariatka :)
Ewelinka - no Twój optymizm jest powalający;-)życzę , byś jednak krócej czekała
Ana - no to witamy na południu!!:-)
PBG - no siem uśmiałam!! przekrowa z Ciebie!!!
Joluś - ja miałam te fotografie powstawiać, ale modelka średnio chciała pozować, ale już wrzucę, by Twoje dzieła reklamować - choć jak widzę klientek Ci nie brakuje
tak. pogoda do doo..y... cieknie nam koło komina w sypialniHanka już dwa dni w chałupie siedzi...
Ana - no to witamy na południu!!:-)
PBG - no siem uśmiałam!! przekrowa z Ciebie!!!
Joluś - ja miałam te fotografie powstawiać, ale modelka średnio chciała pozować, ale już wrzucę, by Twoje dzieła reklamować - choć jak widzę klientek Ci nie brakuje
tak. pogoda do doo..y... cieknie nam koło komina w sypialniHanka już dwa dni w chałupie siedzi...
pogoda pod psem, zomnica i wiatr, wiosna o nas zapomniala, wychodze z Iga ale na krotko dzis bylysmy z godzinke to tak rece miala zmarzniete ze szok, ale malpa darla sie jak do domku wrocilysmy , podroznik z niej i nie cierpi w domu siedziec tylko by wedrowala
maltanka
Fanka BB :)
elunia mój też podróżnik, nie ważne czy deszcz, śnieg, czy słońce
martussa 2 dni...mój już 4 siedzi w domu i p***dostaje
u nas pada i pada, normalnie nawet na chwilę nie da się wyjść, młody marudny, szwędamy się tak po domu z kąta w kąt, do tego coś samochód nam jakieś numery odtawia podczytuje was codziennie, ale brak weny na pisanie
martussa 2 dni...mój już 4 siedzi w domu i p***dostaje
u nas pada i pada, normalnie nawet na chwilę nie da się wyjść, młody marudny, szwędamy się tak po domu z kąta w kąt, do tego coś samochód nam jakieś numery odtawia podczytuje was codziennie, ale brak weny na pisanie
larkaa
Fanka BB :)
Dziewczyny, które latały samolotem z dzieckiem - jak rozwiązywałyście problem z mlekiem dla dziecka?
Kupowałyście wodę dopiero po odprawie, a potem prosiłyście stewardesy o wrzątek?
I czy jest problem z tym, żeby wózek parasolkę wnosić do samolotu i stawiać koło wejścia, bo słyszałam, że jak wrzucają ją do bagażowego to one często się psują.
Kupowałyście wodę dopiero po odprawie, a potem prosiłyście stewardesy o wrzątek?
I czy jest problem z tym, żeby wózek parasolkę wnosić do samolotu i stawiać koło wejścia, bo słyszałam, że jak wrzucają ją do bagażowego to one często się psują.
ana545
Mama Gabrysia
Larkaa ja normalnie wzielam butelki z woda ze soba , na odprawie nikt sie nie czepial i proszek do rozrobienia osobno , nie prosilam o podgrzanie na pokladzie Gabrys wypil zimne wozek oddalam do bagazowego nic mu sie nie stalo
reklama
mamaflavii
Mama Flavii i Julianka
larkaa - Ja zawsze mam wode i inne plyny, soczki, herbatki dla dziecka przy sobie (jesli mozesz kupuj w opakowaniach malych, jednorazowych), nigdy, a latalismy w przerozne zakatki, nie mielismy problemu, by jakas odprawa chciala nam je odebrac, czasem prosza tylko o to, by ewentualnie przy nich sprobowac (to glownie w USA). A na pokladzie na pewno dadza Ci wode, jesli o nia poprosisz. Wozek lepiej zostawiac, lub dac stewardesie przy drzwiach w ostatniej chwili przed wejsciem do samolotu, w ten sposob jest poreczniej (szczegolnie jesli masz duzo bagazu podrecznego) i nie musisz dlugo nosic dziecka przed wylotem i bezposrednio po przylocie.