reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

>>>>>Pogadajmy sobie -o wszytkim i o niczym<<<<<

reklama
Hej dziewczyny!!!
Dawno mnie tu nie było. Po prostu ma problemy i nie mam ochoty pisać jakoś.Czekam nadal na rozwód to już 5mc. Miłoszowi wyszedł wczoraj 5 ząbek i idą 3 następne. Ogólnie zaczął chodzić i rozrabia:) A fotki mam jego na nk aktualne:)Ja zmieniłam fryzurę między czasie i schudłam bardziej przez nerwy.

Straszna jest ta wiosna! Nie mogłam się jej doczekać a jak już przyszła, to wcale nie jestem zadowolona. Ciągle paskudnie. Ciągle pada i zimno. Halooo?! Czy przyjdzie wreszcie taki czas, że będę z niuńką spędzać więcej czasu na podwórku niż w domu? Czy wyjdę wreszcie w klapkach?
Niestety podobno lata w tym roku to nie będzie - przez wybuch wulkanu podobno. Ja też już mam tego dość, bo zamiast fajnych sukienek letnich, to ja szukam kurtki :-(

Ja byłam dziś z Maksiem w grocie solnej :) po prostu rewelacja! ściany podświetlane całe w soli, jest piaskownica z taką drobniutką solą Bocheńską, jest mnóstwo zabawek, książeczek, i innych, dla mam fotele z masażem. Muzyka relaksacyjna. Wybrałam grotę w której cały czas włączona jest lampa z promieniami, które niszczą bakterie. Teraz boję się, że Maksiu może znów coś złapać. Maks chciał cały czas jeść sól, musiałam go bardzo pilnować, bo na ziemii były kamyczki z soli. Piękne oświetlenie. Do tego z sufitu taka para schodzi, to jest zabłocka mgiełka solankowa, która charakteryzuje się wyjątkowo wysoką koncentracją jonów wielu pierwiastków:jodu, bromu, wapnia, magnezu. Mikroklimatyczna Grota Solno-Jodowa Halit

Pogoda rzeczywiscie fatalna:///u nas juz od trzech tygodni pada i poki co nie zapowiada sie na jakakolwiek zmiane:(
agi milo cie widziec:)

habcia fajnie:-) muszę popytać czy u nas jest w pobliżu Kiedys chyba reklame widziałam:dry: Sama bym poszła z Zosia Bo coś szybko łapie

Agi witaj :-)

No pogoda nieciekawa :dry: ale i tak mamy zakaz wychodzenia to niech sobie pada
Tylko co ja z nią będę robić cały dzień w domu:baffled::sorry2: przeciez ona mi rozniesie cały dom:rofl2:

Ciasto z rabarbarem i truskawkami
piekłam dzisiaj to ciasto bardzo dobre :tak:

habcia :-) wiem gdzie to jest, mieszkałam niedaleko :-) szkoda że już nie jestem w Krakowie bo bym chętnie poszła z Wami. Faktycznie super tam jest. Oby Wam jak najlepiej posłużyło i pomogło.

o matko mary aż mi się jeść zachciało. My za to jutro ciasteczka owsiane będziemy robić. Chodzą za mną już tydzień i wreszcie kupiłam płatki owsiane i zrobimy.

habcia ja tez wiem gdzie jest ta grota ;) oby wam to pomoglo w utrzymaniu dobrego stanu zdrowia :)

U nas sie rozpogodzilo na te dwa dni. Dzis sie smarzylam strasznie, choc wydawalo sie ze bedzie chlodno. Ja chce wiecej takich dni ;)

reklama
Do góry