reklama
maltanka
Fanka BB :)
a co tu ostatnio pustki... gdzie wy?
u nas dzisiaj ładnie ciepło, umówiłam się z koleżankami i zabrałyśmy dzieciaki do sali zabaw, młody sie wyganiał że hej... wszędzie trzeba było z nim wejść...:-) mamuśki wcale nie były lepsze, ja to zgrzana z tamtąd wyszłam
a po za tym wybywamy dzisiaj na wieś na 4 dni, mąż ma robić samochód.... ech mam nadzieję, że to ostatnia taka kosztowna naprawa.
u nas dzisiaj ładnie ciepło, umówiłam się z koleżankami i zabrałyśmy dzieciaki do sali zabaw, młody sie wyganiał że hej... wszędzie trzeba było z nim wejść...:-) mamuśki wcale nie były lepsze, ja to zgrzana z tamtąd wyszłam
a po za tym wybywamy dzisiaj na wieś na 4 dni, mąż ma robić samochód.... ech mam nadzieję, że to ostatnia taka kosztowna naprawa.
ana545
Mama Gabrysia
Hej dziewczyny
Wpadam tylko na chwile ja w trakcie rozpakowywnia po kolejnej przeprowadzce ( kurde nie znosze tego a tak wychodzi ze ze 2 razy w roku sie przeprowadzam )
Zamienilismy Zielona Gore na Krakow , Gabrys zniosl to bardzo srednio dal mi popalic , ciagle sie darl a do tego jeszcze rozpakowywanie
Mysle o Was , zdazylam troche podczytac i pozdrawiam serdecznie
Wpadam tylko na chwile ja w trakcie rozpakowywnia po kolejnej przeprowadzce ( kurde nie znosze tego a tak wychodzi ze ze 2 razy w roku sie przeprowadzam )
Zamienilismy Zielona Gore na Krakow , Gabrys zniosl to bardzo srednio dal mi popalic , ciagle sie darl a do tego jeszcze rozpakowywanie
Mysle o Was , zdazylam troche podczytac i pozdrawiam serdecznie
pbg
mama Zuzanki ;)
ja też tak z doskoku - sporo zajęć, a czasu nie za dużo. Odwiedzili nas moi rodzice - za każdym razem gdy przyjeżdżają do mojego domu to po 2 dniach chcę by już zakończyli swój urlop Jeszcze do tego nasz ślub i wesele - by mieć spokój popłaciliśmy zaliczki i byliśmy u księdza. Nieciekawie przebiegała znów ta rozmowa (bo przecież żyjemy w grzechu) - nie wiem to powinniśmy nie mieć w ogóle ślubu to by nie było grzesznie - nie ogarniam Mój "przed-ślubny" śmiał się, że powinniśmy bardziej religijni stać... Tak już mnie wkurzał wieczorem tym gadaniem, że zaplanowałam małą zemstę. Hyc do zamrażarki wszystkie kiełbasy, dziś rano podałam mu bułeczkę z serkiem topionym, na obiad dziś zrobiłam jajka w sosie musztardowym. Chciał po katolicku to zobaczymy jak przeżyje postne piątki, bez porannej szyneczki, schabowego i kiełbasy na kolację (to typowy mięsożerca)
ana nie zazdroszczę ciągłych przeprowadzek... ja nie umiem się zebrać jak często gdzieś jeździmy. Już rozpakowanie tych wszystkich walizek to bałagan, a co dopiero takie ciągłe walizkowe życie.
ana nie zazdroszczę ciągłych przeprowadzek... ja nie umiem się zebrać jak często gdzieś jeździmy. Już rozpakowanie tych wszystkich walizek to bałagan, a co dopiero takie ciągłe walizkowe życie.
ana545
Mama Gabrysia
Hyc do zamrażarki wszystkie kiełbasy, dziś rano podałam mu bułeczkę z serkiem topionym, na obiad dziś zrobiłam jajka w sosie musztardowym. Chciał po katolicku to zobaczymy jak przeżyje postne piątki, bez porannej szyneczki, schabowego i kiełbasy na kolację (to typowy mięsożerca)
HAHAH Super pomysl Pbg a jaki zarcik
Ja juz troche rozpakowana Gabrys sie zaklimatyzowal , juz jest ok
Nimfi my mieszkamy w bloku nad stawem Plaszowskim dokladnie moze wiesz gdzie :-)
No i teraz w koncu na swoim ale czuje sie okronie ze wzgledu na Gabrysia babcie - dla nich to tragedia widzialy wnuczka codziennie a teraz to pewnie kilka razy w roku bedzie --e hhh wkurza mnie to ze nie mozna miec wszytskiego
A w Zielonej pracy i perspektyw troche brak wiec pod tym wzgledem w Krakowie lepiej
reklama