reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

>>>>>Pogadajmy sobie -o wszytkim i o niczym<<<<<

reklama
Agniesia,Mary,Zapmarta,Maran-atha powodzenia w staraniach,kibicuje wam z calego serducha:)
Ja tez ostatnio duzo mysle nad kolejnym potomkiem,ale mam mnostwo watpliwosci,pomysle jeszcze przez 3 miesiace,bo na tyle czasu mam zapas pigulek
Anius co za du...ek,ale pewnie nie udlo sie w tej pracy bo czeka na ciebie cos lepszego;)
nimfi rok po skonczeniu liceum,staralam sie o prace biurowa,na rozmowie kwalif. bylo ok 30 kandydatek i wiekszosc miala ukonczone studia,myslalam ze nie mam szans,bo przez dlugi czas nikt sie do mnie nie odezwal,ale ku mojemu zaskoczeniu po 6 miesiacach zadzwonili z propozycja pracy:D Takze pamietaj,ze zawsze masz szanse:)nie powinnas nigdy sie poddawac;)

dzięki dziewczyny:-) praca jak praca, ale najbardziej to zła jestem, bo się tam przeziębiłam!!:angry::angry: tam było tak zimno, że cały dzień siedziałam w kurtce i szaliku a wieczorem już nie rozstawałam się z chusteczkami:baffled::crazy: całe szczęście (odpukać i spluć przez ramię;-)) Matika nic nie bierze i zdrowy:tak:

Dziewczyny wspolczuje tych poszukiwan pracy. Ja mam pozwolenie na maks 10 h w tygodniu i glownie dla wlasnego podtrzymania sie na rynku, ale trudno znalezc taka robote. Zawsze mialam niesamowitego fuksa w dostawaniu pracy, gdzie skaladalam aplikacje tam mnie przyjmowali po rozmowie kwalifikacyjnej, i teraz tez tak do tego podeszlam, wkocu mam szczescie:) ALe niestety dobra passa sie skonczyla, nie mam niesamowitej praktyki i doswiadczenia,a w pracach gdzie aplikuje jest to wymagane, a wiec tez cierpliwie czekam na to az ktos da mi szanse. Poki co chce sie zajac wolontariatem jako streetworker.

życzę wam dziewczyny, abyście znalazły pracę. Niestety na lepsze czasy się nie zanosi...

dlatego mam wątpliwości, bo ja muszę wracać do pracy po macierzyńskim. Inaczej nie damy rady. Mam nadzieję, że będę miała gdzie wracać. Jak wróciłam z macierzyńskiego, to dostałam od moich współpracowników i od pani dyrektor piękny bukiet kwiatów, ale jak będzie tym razem...

dobra, koniec smętów, najpierw trzeba zaciążyć, a potem się będę martwić.:-D
starania rozpoczęte..., choć ten cykl zwariowany, więc się nie nastawiam.

Straszna jest ta wiosna! Nie mogłam się jej doczekać a jak już przyszła, to wcale nie jestem zadowolona. Ciągle paskudnie. Ciągle pada i zimno. Halooo?! Czy przyjdzie wreszcie taki czas, że będę z niuńką spędzać więcej czasu na podwórku niż w domu? Czy wyjdę wreszcie w klapkach?

maltanka ja tez na jesieni zaczne sie martwic dopiero ;-) Pasuje mi zaczac prace dopiero od stycznia, tak zeby miec na Swieta jeszcze luuuzzz, ale zobaczymy jak to bedzie ;-) i nastepne wakacje tez przesiedzimy w domu bo pewnie nie dostane urlopu w nowej pracy :-(

mysia nie poddam sie ;-) na chwile obena inna praca niz biurowa nie wchodzi w gre :tak: przez 3 lata pracowalam w resteuracji na kasie wiec praca sprzedawcy i w gastronomi odpada w przedbiegach. Tylko biuro mnie interesuje i bede szukala az znajde ;-) W Krakowie na szczescie co krok jest jakas firma

ardzesh z tego co slyszalam to w maju bedzie ciezko o ladna pogode :-(

maran-atha taka pogoda ze nawet do kompa sie nie chce usiasc :baffled:

reklama
hej laski

u nas dzisiaj taka niepewna pogoda, ale wzięłam się za pranie.:tak:

młody wstał rano o 6.00:sorry2:, wyjęłam go z łóżeczka i jeszcze sobie leżałam, najperw poszedł powywalał swoje książki, a potem zrobił kursa do kuchni, i przychodzi z butelką na mleko i mi daje:sorry2: (gdzieś na brzegu stołu stała i zdjął),:sorry2: na drugie śniadanie dałam mu bułkę, zjadł z parówką:tak: siedzi mi na kolanach ja patrzę a ten oczy zamyka już do spania:baffled: no to ubrałamgo i wypuściłam na balkon. przetrzymałam go tak z godzinkę, a teraz śpi.

kurczę musimy za jakimiś sandałkami się rozejrzeć:blink:

Do góry