reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

>>>>>Pogadajmy sobie -o wszytkim i o niczym<<<<<

reklama
Pustki ;) i nawet w taka pogode sie nie chce nikomu zagladac....

maltanka szukasz pracy juz teraz? ja poki co sie rozgladam za praca dla mnie i powiem ci ze nie jest latwo. Praca biurowa dla kobiet co sa po studium ma bardzo duzo kandydatow. A od jesieni zamierzalam pracowac i mam nadzieje ze mi sie uda ;) Zachacze sie na pol roku w firmie a pozniej staranie o kolejnego maluszka :D

a u mnie z pracą d*pa wyszła. szef po jednym dniu mi podziękował bo "za wolno pracowałam":dry::dry: no sorki, ale pierwszego dnia gdy się jeszcze nie orientuje co i jak działa w firmie trudno pracować tak jak starzy pracownicy:dry::dry: ale nie mam co żałować, fakt że praca w zawodzie by była, ale kasy malutko. szukam więc dalej:happy:

Anius :szok::szok: co za szef teraz to już kurcze w pierwszy dzień chcą żeby człowiek zaraz pracował jak pracownik z 5 letnim stażem:dry: edit. doświadczeniem miało być

Ostatnia edycja:
oj tak Martussa wymówkę miał świetną:baffled::dry: jestem grafikiem komp. u mnie w mieście są 3 spore drukarnie, ale wszystkie stanowiska pracy obsadzone rodziną:dry: w jednej z nich nawet pracowałam troszkę, ale się zwolniłam bo "nie byłam z rodziny" i tylko przynieś, wynieś pozamiataj do mnie więc dzięki ale nie:sorry2: niby mogłabym tam wrócić, ale nie mam jakoś ochoty. szukam więc czegoś innego. z kolei w tych mniejszych płacą grosze, po odliczeniu dojazdów ledwo 1000zł by mi wyszedł.

maltanka szukasz pracy juz teraz? ja poki co sie rozgladam za praca dla mnie i powiem ci ze nie jest latwo. Praca biurowa dla kobiet co sa po studium ma bardzo duzo kandydatow. A od jesieni zamierzalam pracowac i mam nadzieje ze mi sie uda ;) Zachacze sie na pol roku w firmie a pozniej staranie o kolejnego maluszka :D

nimfii a no szukam już teraz, tylko ja szukam już w miarę stałej pracy, u nas też nie jest łatwo, ofert praktycznie żadnych nie ma, tylko znajomości, rodzina itp.:baffled: ale na razie się nie dołuję, daję sobie czas do jesieni, potem się zacznę martwić:sorry2:

anius:szok: co za koleś:baffled:

reklama
Do góry