Postrzalka
Oliwciowa maminka
kurcze wiecie co Ja to tak się zastanawiam czy to nie jest jakieś zakłamanie w ludziach czasami bo np. taka moja teściowa tak psioczyła strasznie zawsze jak tylko widziała Kaczyńskiego w tv a teraz pierwsza płacząca i rozpaczająca i do trumny poszła i na pogrzeb by chciała jechac i teraz nagle mówi że to w końcu nasz prezydent. Wcześniej to jej nie przeszkadzało na niego gadać. Tacy polacy włąśnie. JA tak samo przeżywam to strasznie jak pokazują w telewizji rodziny i przyjaciół. Tak sobie myślę, że powinni wszyscy wyciągnąć z tego taką lekcję żeby w przyszłości więcej pokazywać i mówić o faktycznych rzeczach jakie robią Ci z góry i jacy są tak naprawdę prywatnie. Też się dzisiaj popłakałam jak rano pokazywali ten film Kaczyńskich z córką i wnuczką.
Hmm a wiecie co mój dziadek powiedział, to straszne jest, powiedział, że tu może i żałobe i w ogóle, ale pewnie nie jeden tam teraz siedzi i już ręce zaciera i się zastanawia że teraz to tu to tam będą wolne stanowiska i jak tu się dobrze zakręcić i z kim zagadać. BOSZZZZZZZZZZZ okropne to jest, że ludzie tak potrafią w takich momentach pomyśleć
Hmm a wiecie co mój dziadek powiedział, to straszne jest, powiedział, że tu może i żałobe i w ogóle, ale pewnie nie jeden tam teraz siedzi i już ręce zaciera i się zastanawia że teraz to tu to tam będą wolne stanowiska i jak tu się dobrze zakręcić i z kim zagadać. BOSZZZZZZZZZZZ okropne to jest, że ludzie tak potrafią w takich momentach pomyśleć