reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

>>>>>Pogadajmy sobie -o wszytkim i o niczym<<<<<

antar tak samo ja.... nie interesuje sie zbytnio politykom ani pogladami politycznymi... Ale gdy widze rodzine, znajome osoby wspominajace zmerłych w tej katastrofie.... Mam łzy w oczach gdy o tym myśle... Tym bardziej, że widać też ogromna przemiane Polaków i dziennikarzy ktorzy to przecież nieraz byli w stanie żartowac sobie z Prezydenta, przypinać mu "łatki" w postaci krzywdzących komentarzy. Za te wszystkie smutne i złe rzeczy jakie on otrzymał od własnego narodu teraz tym bardziej nalezy mu oddać hołd... i przeprosić.

Szkoda że on nie może tego zobaczyć, jak Polacy cenili go, mimo tego, co o nim mówili....

Dziś na jednym z portali czytalam kondolencje. Jedna osoba wpisała taki cytat:

[*]"I wtem wielki ptak metalowy upadnie, a na nim znajdować się będą osoby ważne kraju niezwyciężonego......a na kraj ogarnięty chaosem i żałobą, wrogi najeźdzca ze wschodu uderzy" Nostradamus

Jak ma się ta przepowiednia do zaistaniłych faktów?
Czy to była juz przepowiednia końca świata? Ja nigdy nie wierzyłam w przepowiednie, jednak zdaje się ze Nostradamus już kilka razy dobrze przewidział bieg histori

reklama
Ja też uważam, że do takich przepowiedni trzeba podejść z dystansem. Oczywiście mówi się, że Nostradamus wiele wydarzeń przepowiedział, tylko czy przypadkiem te jego wizje nie zostały podciągnięte pod zaistniałe wydarzenia? Poza tym uważam, że w Polsce, przynajmniej na razie, nie ma chaosu. Zobaczymy jak politycy będą działać, gdy żałoba minie.

Dziś na jednym z portali czytalam kondolencje. Jedna osoba wpisała taki cytat:

[*]"I wtem wielki ptak metalowy upadnie, a na nim znajdować się będą osoby ważne kraju niezwyciężonego......a na kraj ogarnięty chaosem i żałobą, wrogi najeźdzca ze wschodu uderzy" Nostradamus

Jak ma się ta przepowiednia do zaistaniłych faktów?

też wczoraj gdzieś natrafiłam na ten cytat. Ci którzy się interesują przepowiedniami Nostradamusa mówią, że sobie ktoś to wymyślił pod obecną sytuację, nie ma takiego cytatu w " Wielkich Przepowiedniach Nostradamusa" Zostało to zmyślone, a ludzie to podłapali.

mam dystans do takich przepowiedni, końców świata było już kilka...

zgodzę się z Tobą, też mam dystans do tego.

juz kiedys słyszałam ta przepowiednie nie wiem kiedy:baffled:
chyba po ataku z 11 wrzesnia :baffled: patrzyłam na program o Nostradamusie:sorry:

:tak::tak:

Chyba tez wtedy to slyszalam ;-)
agniesia mysle ze po żałobie bedzie troszke chaosu :baffled: Nie chce mi sie wierzyc w to, ze politycy sie spokojnie dogadaja w zaistanilej sytuacji.... Choc bardzo bym chciala by te "wojny" polityczne juz sie skonczyly ;-)

Hej dziewczyny , witamy sie po dlugiej nieobecnosci :happy:
U nas wszystko dobrez , Kajka-bajka jest zdrowa i bardzo radosna ....dzien leci za dniem i zblizam sie wielkimi krokami do przyjazdu ....do Polski , moze to bedzie juz lipiec?
8 maja Kuba ma komunie Sw. a 13 ja mam egzamin praktyczny z jazdy:eek::sorry:. Juz sie boje!
Musze wkuwac , bo egzamin bedzie po angielsku ( beda mnie pytac przed jazda ze znakow, teorii i znakow recznych itp.) Najbarzdiej mam stresa w samochodzie , juz na ulicy :baffled:.
Ale mam nadzieje ze zdam!?
Po za tym mam za soba juz prawie 10 kilo na minusie:happy: z czego sie cholernie ciesze!!!
trzymam kciukasy za odchudzajace sie ;-) I zycze duuuuuzo zdrowka dla wszystkich naszych kochanych maluszkow!!!!!
Mamoflavii buziolki dla Julianka ....szczegolne. Rowniez dla Maxia i Maciusia jak i dla zabkujacych babli:-)
Sciskam i pozdrwaim mocno!

Propo tematu chaosu... :baffled:

To co dzieje sie teraz w Krakowie przypomina mi istny armagedon.... Echhhhh, nie dosc ze te protesty an ulicach, to jeszcze ciągłe kłutnie wśród znajomych mi osób na temat pogrzebu Prezydenta :eek::confused2:

Ja akurat naleze do osob, które sa neutralne w tego typu sprawach... Ale moja rodzina i czesto znajomi mówia stanowcze NIE. Przez to nie moge tez sie z nimi dogadac, a zreszta wole sie nawet nie odzywac nic na ten temat :no:

Najbardziej sparalizowany ruch uliczny... Korki na ulichach (zwlaszcza przy centrum) tak wielkie, ze dojazd gdziekolwiek moze zajac z godzine albo i wiecej.

Choc najbardziej zszokowana jestem cenami hoteli za dobe w weekend :szok:

A czy ktoras z Was wybiera sie do Krakowa na weekend?

reklama
Ja się na pewno nie wybieram, ale relację na pewno obejrzę. Swoją drogą też uważam, że powinno się pochować prezydencką parę w innym miejscu i przy okazji zastanowić na przyszłość, gdzie powiunny być składane ciała byłych i kolejnych prezydentów.

Do góry