antar tak samo ja.... nie interesuje sie zbytnio politykom ani pogladami politycznymi... Ale gdy widze rodzine, znajome osoby wspominajace zmerłych w tej katastrofie.... Mam łzy w oczach gdy o tym myśle... Tym bardziej, że widać też ogromna przemiane Polaków i dziennikarzy ktorzy to przecież nieraz byli w stanie żartowac sobie z Prezydenta, przypinać mu "łatki" w postaci krzywdzących komentarzy. Za te wszystkie smutne i złe rzeczy jakie on otrzymał od własnego narodu teraz tym bardziej nalezy mu oddać hołd... i przeprosić.
Szkoda że on nie może tego zobaczyć, jak Polacy cenili go, mimo tego, co o nim mówili....
Dziś na jednym z portali czytalam kondolencje. Jedna osoba wpisała taki cytat:
[*]"I wtem wielki ptak metalowy upadnie, a na nim znajdować się będą osoby ważne kraju niezwyciężonego......a na kraj ogarnięty chaosem i żałobą, wrogi najeźdzca ze wschodu uderzy" Nostradamus
Jak ma się ta przepowiednia do zaistaniłych faktów?
Czy to była juz przepowiednia końca świata? Ja nigdy nie wierzyłam w przepowiednie, jednak zdaje się ze Nostradamus już kilka razy dobrze przewidział bieg histori
Szkoda że on nie może tego zobaczyć, jak Polacy cenili go, mimo tego, co o nim mówili....
Dziś na jednym z portali czytalam kondolencje. Jedna osoba wpisała taki cytat:
[*]"I wtem wielki ptak metalowy upadnie, a na nim znajdować się będą osoby ważne kraju niezwyciężonego......a na kraj ogarnięty chaosem i żałobą, wrogi najeźdzca ze wschodu uderzy" Nostradamus
Jak ma się ta przepowiednia do zaistaniłych faktów?
Czy to była juz przepowiednia końca świata? Ja nigdy nie wierzyłam w przepowiednie, jednak zdaje się ze Nostradamus już kilka razy dobrze przewidział bieg histori