reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

>>>>>Pogadajmy sobie -o wszytkim i o niczym<<<<<

reklama
hej dziewczynki..miło, że jeszcze o nas pamiętacie..mam już Internet także postaram się być na bieżąco:) zdjęcia Blaneczki wkleje jak znajdę odrobinę czasu:) wieczorem poczytam co u Was i napiszę jak u nas się sprawy mają:tak: nie mogę się połapać na tej odnowionej stronce:sorry:
a tak poza tematem..straszna tragedia dzisiaj się wydarzyła..jeszcze nie mogę w to uwierzyć..tyle ważnych osób zginęło..masakra

[*]
[*]
[*]

Boże kochany, to wszystko jest jak jakiś film, straszne. Tyle ludzi, nie ważne jacy byli i czy lubiliśmy czy nie teraz aż gardło ściska na myśl o tym wszystkim.
Moja przyszywana siostra ma dzisiaj wesele to dopiero datę będzie miała i impreza dzisiaj pewnie zanim się rozkręci to pewnie trochę potrwa.

Wpadłam tylko żeby zobaczyć czy wiecie.:-:)-:)-:)-( Ja nie mam polskiej telewizji, dopiero w internecie przeczytałam. Straszna tragedia.
[*]
[*]
[*]... Nie interesuje się polityką , ale tyle ludzi straciło życie, straszna tragedia:-:)-:)-:)-:)-(

r7sqcx.jpg

reklama
Do góry