reklama
szczęśliwa1
Fanka BB :)
Pbg ale super gratulacje :-)
maran-atha
Fanka BB :)
PBG no to super, że zaczęło Wam sie układać i, że zdecydowaliście sie na taki własnie krok... to fajne przezycie taki ślub kościelny no i wesele rzecz jasna też
zapmarta
Karolkowa mama
Przede wszystkim wielkie gratulacje dla Pani Psycholog. Życzę ci Martusiu wymarzonej pracy.
pbg, szalejesz, jak się czyta twoje posty, to uśmiech widać na twojej twarzy. A z dietą nie przesadzaj kochana.:-)
Serial Usta-Usta polecam jak najbardziej, za to "dziewice" do bani !!!
u nas w skrócie: Karol śpi sam, czekamy na jedenastego zęba. Tu akurat nic się nie zmienia. Kilka nocek w plecy i paracetamol w ruchu. Łazi już na całego i upilnować go czasami to sztuka.
W pracy niezły zapierdziel i wracam do domu jak dętka, może to wiosenne przesilenie, bo sił mi brak ostatnio.
W przyszłym tygodniu wybieram się do gina sprawdzić czy wszystko ok, jeśli tak to od maja zaczynamy działać w temacie dzidzi.
Nadrobię co naskrobałyście na innych wątkach i spanko.
Ściskam was mocno.
pbg, szalejesz, jak się czyta twoje posty, to uśmiech widać na twojej twarzy. A z dietą nie przesadzaj kochana.:-)
Serial Usta-Usta polecam jak najbardziej, za to "dziewice" do bani !!!
u nas w skrócie: Karol śpi sam, czekamy na jedenastego zęba. Tu akurat nic się nie zmienia. Kilka nocek w plecy i paracetamol w ruchu. Łazi już na całego i upilnować go czasami to sztuka.
W pracy niezły zapierdziel i wracam do domu jak dętka, może to wiosenne przesilenie, bo sił mi brak ostatnio.
W przyszłym tygodniu wybieram się do gina sprawdzić czy wszystko ok, jeśli tak to od maja zaczynamy działać w temacie dzidzi.
Nadrobię co naskrobałyście na innych wątkach i spanko.
Ściskam was mocno.
Martussa82
Hankowa Matka-Wariatka :)
oj, PBG... nic, tylko życzyć Wam szczęściażyczę!!
Zapmarto- czekam na wiadomości o fasolce:-):-):-) super!!!
mamaflavii
Mama Flavii i Julianka
pbg - swietne wiadomosci od Ciebie, ciesze sie bardzo, ze udalo sie Wam uratowac Wasza rodzinke, duzo, duzo szczescia dla Was!!!
zapmarta i mary super!! jak wam szczescie dopisze to bedziecie mialy kolejne maluszki w tym samym wieku oby wam sie szybko poszczescilo
No a ja wczoraj wybralam sie do gina i.... okazuje sie ze go nie bedzie w pracy az do 6 kwietnia a mnie sie tableki koncza za tydzien, wiec nie wiem jak to bedzie. Co prawda mamy malo okazji z mezem na zblizenia, ale mozliwe ze czeka nas caly miesiac celibatu, albo zaryzykujemy, ale wtedy kto wie co sie wydarzy? Moze pisane nam jest kolejne malenstwo? Dzis snilo mi sie ze odstawialm tabletki anty i zaszlam w ciaze Moze to cos oznacza?
Ja bardzo bym chciala miec kolejnego maluszka, ale mąż sie na to nie zgodzi teraz tak "na trzeźwo"
No a ja wczoraj wybralam sie do gina i.... okazuje sie ze go nie bedzie w pracy az do 6 kwietnia a mnie sie tableki koncza za tydzien, wiec nie wiem jak to bedzie. Co prawda mamy malo okazji z mezem na zblizenia, ale mozliwe ze czeka nas caly miesiac celibatu, albo zaryzykujemy, ale wtedy kto wie co sie wydarzy? Moze pisane nam jest kolejne malenstwo? Dzis snilo mi sie ze odstawialm tabletki anty i zaszlam w ciaze Moze to cos oznacza?
Ja bardzo bym chciala miec kolejnego maluszka, ale mąż sie na to nie zgodzi teraz tak "na trzeźwo"
pbg
mama Zuzanki ;)
zapmarta kibicuje w rozmnożeniu z całego serducha ;-) teraz rozumiem, że córcia?? Ja na razie nie chcę mieć więcej dzieci, czasem sobie myślę, że może jeszcze synek by się przydał, ale jedynaczka to też nie najgorsza opcja :-) Ale raczej jeśli zostaniemy rodzicami po raz drugi bardziej z przypadku niż planowo...
nimfii może twój mąż myśli, że skoro ma syna, to nazwisko przekazane, to po więcej
nimfii może twój mąż myśli, że skoro ma syna, to nazwisko przekazane, to po więcej
reklama
oj, PBG... nic, tylko życzyć Wam szczęściażyczę!!
i ja się podpisuję , a wam zapmarta i mary gorąco kibicuję