reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

>>>>>Pogadajmy sobie -o wszytkim i o niczym<<<<<

reklama
PBG no to super, że zaczęło Wam sie układać i, że zdecydowaliście sie na taki własnie krok... to fajne przezycie taki ślub kościelny no i wesele rzecz jasna też :)

Przede wszystkim wielkie gratulacje dla Pani Psycholog. Życzę ci Martusiu wymarzonej pracy.

pbg, szalejesz, jak się czyta twoje posty, to uśmiech widać na twojej twarzy. A z dietą nie przesadzaj kochana.:-)
Serial Usta-Usta polecam jak najbardziej, za to "dziewice" do bani !!!

u nas w skrócie: Karol śpi sam, czekamy na jedenastego zęba. Tu akurat nic się nie zmienia. Kilka nocek w plecy i paracetamol w ruchu. Łazi już na całego i upilnować go czasami to sztuka:-D.
W pracy niezły zapierdziel i wracam do domu jak dętka, może to wiosenne przesilenie, bo sił mi brak ostatnio.
W przyszłym tygodniu wybieram się do gina sprawdzić czy wszystko ok, jeśli tak to od maja zaczynamy działać w temacie dzidzi.

Nadrobię co naskrobałyście na innych wątkach i spanko.
Ściskam was mocno.

pbg gratulacje:-):-)

zapmarta to jesteśmy na takim samym etapie :tak::-D ja po świętach idę do ginekologa i w maju zaczynamy :tak::tak::tak:

zapmarta i mary super!! jak wam szczescie dopisze to bedziecie mialy kolejne maluszki w tym samym wieku :-D oby wam sie szybko poszczescilo :tak::tak::tak:

No a ja wczoraj wybralam sie do gina i.... okazuje sie ze go nie bedzie w pracy az do 6 kwietnia :shocked2: a mnie sie tableki koncza za tydzien, wiec nie wiem jak to bedzie. Co prawda mamy malo okazji z mezem na zblizenia, ale mozliwe ze czeka nas caly miesiac celibatu, albo zaryzykujemy, ale wtedy kto wie co sie wydarzy? Moze pisane nam jest kolejne malenstwo? Dzis snilo mi sie ze odstawialm tabletki anty i zaszlam w ciaze :sorry2: Moze to cos oznacza?
Ja bardzo bym chciala miec kolejnego maluszka, ale mąż sie na to nie zgodzi teraz tak "na trzeźwo" :-p:-p:-p

zapmarta kibicuje w rozmnożeniu z całego serducha ;-) teraz rozumiem, że córcia?? Ja na razie nie chcę mieć więcej dzieci, czasem sobie myślę, że może jeszcze synek by się przydał, ale jedynaczka to też nie najgorsza opcja :-) Ale raczej jeśli zostaniemy rodzicami po raz drugi bardziej z przypadku niż planowo...
nimfii może twój mąż myśli, że skoro ma syna, to nazwisko przekazane, to po więcej :p

reklama
Do góry