reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

>>>>>Pogadajmy sobie -o wszytkim i o niczym<<<<<

E... jutro rano to odkopię chałupę z brudu, którym mi zarosła ;)

ale weim dobrze, o jakiej pustce piszecie - miałam taką dzień po zdaniu matury...

teraz przygotuję się do Swiąt, zrobić muszę jeszcze dozory, pozałatwiać formalności w dziekanacie, i po Świetach się biorę do nauki na aplikacje i szukanie roboty...

reklama
Martussa tyś to Superwoman ;-) Nie możesz powiedzieć, że się nudzisz :-D
A my zaczynamy małe odświeżanie mieszkanka, które potrwa około tydzień. Z Wercią będziemy u moich rodziców, więc pewnie nie za bardzo będzie czas na net. Tak więc do za tydzień - ale będę miała co czytać ;-)

Ostatnia edycja:
pbg - twój polecony film już też oglądnęłam.
Czekam na następne polecane filmy :)
(polecajcie filmy teraz - bo do końca marca mam internet :) później zmieniam operatora i nie wiem co to będzie i jak będzie!!)

a ja od jakiegoś czasu oglądam na Discovery Travel & Living "chirurgia otyłości" codziennie o 21.30 - masakra!!! ale wciągnęło mnie... I na tym samym programie - widziałam kilka odcinków "Poród z zaskoczenia" - o kobietach które rodziły nie wiedząc w ogóle, że są w ciąży :))))))) też masakra! Jedna kobita urodziła na kibelku - bliźniaki!!!!! i o dziwo, nie wiedziała nic o ciąży! :O Kosmos

A ja się wam muszę pochwalić, bo zdecydowaliśmy się w przypływie szczęścia na ślub kościelny i wesele z pompą !!! :-):-):-)
Tak więc dziś zamówiliśmy termin - 30.04.2011
Przemyśleliśmy sobie wiele, zresztą serial można by nakręcić, bo książkę napisać to mało ;-) Wspólnie tez z rodziną uznaliśmy, że takie sakramentalne TAK i typowo, a nie organizowana na szybko w USC uroczystość się nam przyda. Teraz muszę się tylko poważnie za odchudzanie zabrać :-(
martussa och widzę, że ty chyba nie lubisz odpoczywać... Wczoraj skończyłam przedświąteczne porządki - masakra! A jak na złość jeszcze tuż po moim umyciu okien deszcz zaczął padać.

Ja tez odczuwalam taka pustke po zakonczeniu kazdej szkoly ;-) To koniec etapu w zyciu, oraz swiadomosc ze wkracza sie w nowy nieznany etap zycia, no i nowe kontakty, bo te "stare" zazwyczaj sie urywaja :baffled: Ale uwielbialam zawsze rozpoczynac nowe etapy ;-) Teraz mi bardzo tęskno do studiowania, bo czasem mam wrazenie ze jakojedyna wsrod znajomych nic nie osiagnelam :-( Kolezanki maja magistry albo licencjaty a japrzy nich wszystkich czuje sie taka... głupia :dry::nerd:

pbg świetna wiadomosc z tym ślubem :-):-):-) Jakbymozna bylo brac ślub kościelny kilka rayz to na pewno bym sie zdecydowala na to jeszcze raz ;-) Na pewno ślub wniesie cos nowego do waszej rodziny :tak:Poza tym ze czeka was sporo przygotowan, ale pozniej wspaniala zabawa i cala masa nowych pieknych wspomnien z tego dnia ktore wiele osob uwaza za jeden z najwazniejszych w zyciu :-)

a ja od jakiegoś czasu oglądam na Discovery Travel & Living "chirurgia otyłości" codziennie o 21.30 - masakra!!! ale wciągnęło mnie... I na tym samym programie - widziałam kilka odcinków "Poród z zaskoczenia" - o kobietach które rodziły nie wiedząc w ogóle, że są w ciąży :))))))) też masakra! Jedna kobita urodziła na kibelku - bliźniaki!!!!! i o dziwo, nie wiedziała nic o ciąży! :O Kosmos

U mnie jak nie MiniMini to właśnie travel & living leci. Jeszcze jest Discovery investigation, które też mnie wciągnęło. Morderstwa itp. sprawy :)

A ja się wam muszę pochwalić, bo zdecydowaliśmy się w przypływie szczęścia na ślub kościelny i wesele z pompą !!! :-):-):-)
Tak więc dziś zamówiliśmy termin - 30.04.2011
pbg ciesze się że wszystko wróciło do normy :) Super. Szczęścia Wam życzę :)

pbg super wiadomość:-) duuużo szczęścia dla Was:-)

ja też czasem myślę, że wszystko by mi się inaczej ułożyło gdybym od razu po maturze dostała się na studia. ale z drugiej strony mam już jakieś doświadczenie zawodowe, swoją rodzinę, a większości koleżanek daleko do tego.

my się od jakiegoś czasu przybieramy do Cyfry+, tylko się jakoś zdecydować nie możemy:sorry2: więc póki co żyję tylko z tvp1, tvp2 i polsatem:-D

:szok::szok::szok: Musze sprawdzic czy mam ten kanal:-p

Teraz muszę się tylko poważnie za odchudzanie zabrać :-(
No to rewelacja!!! Fajnie ,ze poukladalo sie wszystko w calosc:-). Bedziecie szczesliwa 'nowa' rodzinka;-)
Schudnac zdazysz... masz duuuzo czasu . Powodzenia;-)!

Ostatnia edycja:
Jak mowa o programach TV to my od roku mamy kablowke na 60 programow (a wczesniej mielismy tylko 10) no ale wcale nie spedzamy wiecej czasu przed tV bo z tychdodatkowych to z takich ciekawszych dla nas to tylko MTV - bo mozna sie posmiac z nich, ale i tak w kolko te same odcinki puszczaja, oraz wlasnie Discovery, ale nie mamy wyzej wymienionego tylko inne np Travel, Sience. Jest tez jeden program tylko nie pamietam nazy, gdzie leca odcinki o weselach :-p tez czasem obejrze jak na to trafie.
A tak poza tym to u mnie rzadzi TVN i troszke TV4, bo tam nieraz fajne telenowele sa :-p Zbuntowani jako najwiekszy hit ;-) a teraz czekam na najnowsza Mi pecado z Maita Perroni ;-)

reklama
I na tym samym programie - widziałam kilka odcinków "Poród z zaskoczenia" - o kobietach które rodziły nie wiedząc w ogóle, że są w ciąży :))))))) też masakra! Jedna kobita urodziła na kibelku - bliźniaki!!!!! i o dziwo, nie wiedziała nic o ciąży! :O Kosmos

ja też lubię takie programy, a tak swoją drogą to jak można nie wiedzieć, że jest się w ciąży:szok:

pbg super moje Gratulacje!:-)

ja też czasem myślę, że wszystko by mi się inaczej ułożyło gdybym od razu po maturze dostała się na studia. ale z drugiej strony mam już jakieś doświadczenie zawodowe, swoją rodzinę, a większości koleżanek daleko do tego.

my się od jakiegoś czasu przybieramy do Cyfry+, tylko się jakoś zdecydować nie możemy:sorry2: więc póki co żyję tylko z tvp1, tvp2 i polsatem:-D

:-D:-D:-D u mnie to samo tylko jeszcze tvn,

BTW Anius na studia jeszcze możesz iść, nic straconego:-)

a my dzisiaj w pisaku byliśmy, ale mały się wybrudził:tak: kurczę jak tak będzie to ja codziennie będę mu kurtkę prać.

Do góry