Dzień dobry .
Miki co u was? Choróbska poszły sobie?
Oj i nas ( czyt. całą trójkę) wymęczyło zapalenie oskrzeli.Dopiero dziś po dwu i pół tygodniowej przerwie starszaki wróciły do szkoły.
Poza tym monotonia....
Pozdrawiam bardzo cieplutko.:-)
Jak tam habciu w nowej pracy? Swoją drogą to nie na szefa a na anioła trafiłaś.Wczoraj dostałam PRACE!!!!!!!!!! i baaardzo się cieeszę. Zaczynam od jutra. Pracodawca poszedł mi baaaardzo na rękę, bo zatrudnił mnie na 3/4 albo 7/8 etatu.Nikt tam nie jest tak zatrudniiony. Do tego wie, że mam małego synka. Bardzo się cieszę, że jednak mnie wybrał i zgodził się na moje warunki. Będe handlowcem w firmie informatycznej. Będe się zajmowała podpisami elektronicznymi, modyfikacją strony internetowej itd.
Zaczęłaś coś działać?
a ja sie naczytałam o dietach i chyba znowu coś zacznę... i myśle własnie nad Dukanem...
....siada mi na chodnik, wszędzie włazi, najgorzej jest z trawnikami, bo młody chce wszystkiego dotknąć, wszystko go ciekawi a tam pełno psich g...
Świetne wieści kochana. Gratuluję podjęcia decyzji. Cieszę się razem z tobą.A ja się wam muszę pochwalić, bo zdecydowaliśmy się w przypływie szczęścia na ślub kościelny i wesele z pompą !!! :-):-):-)
Tak więc dziś zamówiliśmy termin - 30.04.2011.
:-):-):-) trzymam kciuki za pomyślność i jak najszybsze pojawienie się fasolki.W przyszłym tygodniu wybieram się do gina sprawdzić czy wszystko ok, jeśli tak to od maja zaczynamy działać w temacie dzidzi.
A co u naszego Julianka?pbg - swietne wiadomosci od Ciebie, ciesze sie bardzo, ze udalo sie Wam uratowac Wasza rodzinke, duzo, duzo szczescia dla Was!!!
Miki co u was? Choróbska poszły sobie?
Oj i nas ( czyt. całą trójkę) wymęczyło zapalenie oskrzeli.Dopiero dziś po dwu i pół tygodniowej przerwie starszaki wróciły do szkoły.
Poza tym monotonia....
Pozdrawiam bardzo cieplutko.:-)