reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

>>>>>Pogadajmy sobie -o wszytkim i o niczym<<<<<

Ciekawa jestem co by sie stalo z jedzeniem z KFC pozostawionym na rok w szafce ;-) Bo gdy tam pracowalam to faktycznie to jedzneie sie nie psulo gdy po kilku dniach znajdowalismy jakies mieso po szafa :sorry2: Ale moze to za krotki okres czasu byl? Za to w kanale odpływowym ktory czyscili kucharze śmierdzialo niesamowicie mocno :nerd: Bleee!

Nimfi błagam Cie nie pisz o KFC bo pikantne skrzydełka to moje ulubione jedzenie :(((((. Nie zniechęcaj mnie :)

reklama
Kurka - a czy Marta zameldowała o której godzinie ma tą obronę?!
Bo my zaś będziemy w stresie siedzieć aż ona łaskawie wróci z oblewania ;-):-D Martuś - powodzenia słońce :***

dzisiaj o 8 brutalnie mnie obudziło walenie w drzwi (nie mam dzwonka:-p) Lecę a tam panowie do pomiarów elektryki - o czym nie wiedziałam... ale byłam tak zaspana, że jak robiłam Mili mleczko a sobie kawę, to tą kawę nasypałam Mili do butli :-D:-D Ciekawe jaką miałaby po tym jazdę ;-):-p:-D

nooo, jestem wykształconym psychologiem z oceną dobrą:

Z kciuki wszystkim dziękuję:)
teraz po obiadku i kawuchnie jedziemy na zakupy, więc będę z Wami dopiero wieczorem:):)

jaki looz we łbie normalnieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee:cool2::cool2::cool2::cool2:

Ja też nie wiedziałam co robić mam :) Zaczęłam te wszystkie książki i zeszyty układać, przeglądać i chyba mi sie nawet troche smutno zrobiło ze juz sie skończyło studia....

Nimfi błagam Cie nie pisz o KFC bo pikantne skrzydełka to moje ulubione jedzenie :(((((. Nie zniechęcaj mnie :)

Oki...
Ale powiem ci ze mimo wszytskiego co sie nasluchalam o mcDonald, KFC i innych przetwarzanych produktach to i tak sie nie zniechecilam i jakby nie to ze jestem na diecie to bym zagladala dalej do fast foodu :D:D:D Zreszta w KFC jadlam codziennie przez 3 lata :p i nawet wtedy nie przytulam tyle co teraz :( Mam 5kg na plusie przez dwa miesiace :(:(:(

reklama
Do góry